Reading & Healing


Voor helderheid, advies en inzicht over jezelf! 

Het woord readen staat voor helder waarnemen “helder zien”. Als medium stel ik mijn open voor de energie in je energiesysteem en vaak krijg ik ook informatie door van je gidsen, spirits en andere entiteiten.

Je hoeft er niets voor te doen, alleen maar voor open te stellen. Ik stel mij open en ik kijk naar de energie om je heen en de verbindingen met je ziel. Daar komt voor mij veel bruikbare informatie uit die ik vertaal naar bruikbare inzichten.

Elke reading is uniek en individueel gericht. Het geeft je actuele informatie over jezelf, specifieke behoeften en trillingen op dit moment in je leven. Het helpt je je richting te bepalen. Een healing geeft je verlossing, ontspanning en ruimte. Beide geven een helend effect en wijzen je de richting van de liefde naar je eigen hart.

In een reading kijk, voel, zie en hoor ik wat jou werkelijk beweegt, waar je krachten zitten, je blokkades en je angsten. En ik geeft daar woorden aan. Het helpt jou om inzicht te krijgen in jouw processen en laat je zien van waaruit je dingen doet of laat, zodat je je eigen keuzes kunt maken. Je kunt oude patronen loslaten, veranderen wat je wilt veranderen en zo meer ruimte creëren voor je eigen unieke manier van zijn. Om je ervaringen een plek te geven op een manier die op dat moment bij je past wordt vaak afgesloten met een healing.

Een healing brengt beweging in wat vastzit, verheldert wat troebel is en geeft rust en ontspanning. Als healer stem ik mij op je af op jou en jouw energie en kijk naar wat je hierin wil en nodig hebt. Denk aan energie verstoringen vanuit ‘onverwerkte’ emoties en ervaringen, oude patronen en denkbeelden of opgehoopte stress en spanning. Oude energie kan worden losgelaten en ervaringen krijgen een plek die passend is. Je komt meer in harmonie met jezelf en voelt je helder en je energie stroomt weer volop.

Een reading is vaak een startpunt van een persoonlijk en spiritueel proces, waarin ik je verder begeleid in de vorm van losse sessies of tijdens een traject.

Het is een sessie van een uur in de praktijk of een online sessie, waarin ik mij afstem op jou en jouw energieveld.

Berichten gemaakt 45

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven