Reading & Healing

Voor helderheid, advies en inzicht over jezelf! 

Het woord readen staat voor helder waarnemen “helder zien”. Als medium stel ik mij open voor de energie in je energiesysteem. En ik krijg informatie door van je gidsen, spirits en andere entiteiten.

Je hoeft er niets voor te doen, alleen maar voor open te stellen. Ik stel mij open en ik kijk naar de energie om je heen en de verbindingen met je ziel. Daar komt voor mij bruikbare informatie uit die ik vertaal naar bruikbare inzichten voor jou.

Elke reading is uniek en individueel gericht. Het geeft je actuele informatie over jezelf, specifieke behoeften en trillingen op dit moment in je leven. Het helpt je je richting te bepalen. Een healing geeft je verlossing, ontspanning en ruimte. 

In een reading kijk, voel, zie en hoor ik wat jou werkelijk beweegt, waar je krachten zitten, je blokkades en je angsten. En ik geeft daar woorden aan. Het helpt jou om inzicht te krijgen in jouw processen en laat je zien van waaruit je dingen doet of laat, zodat je je eigen keuzes kunt maken. De reading wordt afgesloten met een healing.

Een healing brengt beweging in wat vastzit, verheldert wat troebel is en geeft rust en ontspanning. Als healer stem ik mij op je af op jou en jouw energie en kijk naar wat je hierin wil en nodig hebt. Denk aan energie verstoringen vanuit ‘onverwerkte’ emoties en ervaringen, oude patronen en denkbeelden of opgehoopte stress en spanning. Oude energie kan worden losgelaten en ervaringen krijgen een plek. Het is een sessie van een uur in de praktijk of online. 

Berichten gemaakt 45

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven