Reiki Traject!

Wil jij je verdiepen in het werken met levensenergie? Jouw eigen energiekanalen opschonen en jezelf als instrument kunnen gebruiken om andere mensen te helpen en te healen? Dan is de Reiki custommade traject iets voor jou.

Het volgen van dit traject geeft jouw persoonlijke- en bewustzijnsontwikkeling een enorme boost. Je vormt je tijdens dit proces tot een zuiver en oordeelvrij instrument, waarmee je jezelf en anderen de puurste vorm van healing kunt bieden.

Een uniek traject

Dit traject voldoet aan de officiële standaarden van de Vereniging van Methodiek van Reiki Masters. Dat wil zeggen dat je alles meekrijgt van de traditionele Reiki leer. Maar ik geef je meer. Omdat Reiki ruim 300 jaar geleden is ontwikkeld heb ik dit traject in een jasje gestoken die beter aansluit op de energie van nu. Dat is onderscheidend van andere Reiki opleidingen, evenals de healings die ik je geef. Ik geloof namelijk in het principe van gelijkwaardigheid en zie het als mijn rol om kennis over te dragen en te delen. Niet om jou de les te lezen over wat wel en niet moet.

Binnen de traditionele Reiki bestaan drie gradaties. Bij Reiki I leer je alles over jouw fysieke zelf en energiestromen. Reiki II gaat over jouw energie en hoe die zich verhoudt tot een ander, zodat je kunt healen. Binnen Reiki III krijg je meer verdieping en leer je alles wat je nodig hebt om zelfstandig te healen met levensenergie.

In Reiki I leer je werken met de universele levensenergie. Voordat we dat doen krijg je vier inwijdingen. Door middel van healings haal ik blokkades bij je weg, waardoor jouw energie weer stroomt. In Reiki I leer je wat nodig is om jezelf met deze levensenergie te behandelen, je intuïtie te versterken en je leert (weer) vertrouwen op je innerlijke wijsheid.

 

    Reiki gently brings our spiritual journey into focus, and increases the natural flow of events and patterns of manifestation in our lives

 

Na Reiki I doen we een coachingcall voor verdieping, vragen en inbedding. Daarna ben je klaar om door te stromen naar Reiki II.

De focus binnen Reiki II ligt op het versterken van jouw intuïtieve vermogens. Je ontvangt de drie Reiki symbolen en wordt verder ingewijd, zodat jouw energiekanalen nog verder open gaan staan en gereinigd worden. Jouw eigen energie wordt wel 4x krachtiger!

In deze cursus wordt ingegaan op healing van dieper gelegen niveaus, zoals weggestopte pijn, patronen en overlevingsmechanismen. Je leert hoe je dit op mentaal en emotioneel niveau kunt behandelen, ook op afstand.

Na het voltooien van Reiki II doen we wederom een coachingcall voor verdieping, vragen en inbedding. Vervolgens stroom je door naar Reiki III.

In Reiki III wordt de energie nóg sterker en breidt jouw intuïtieve vermogen zich uit. Je gaat een diepere verbinding met jezelf én anderen aan. Binnen Reiki III krijg je een Reiki Master Inwijding, waardoor de levensenergie die je ontvangt en doorgeeft 16 keer sterker wordt. Ook krijg je jouw eigen Master symbool en leer je hiermee werken. Onderscheidend ten opzichte van andere Reikiopleidingen is dat ik hier extra inga op waar jij nog vastloopt, waar de energie niet doorstroomt. We onderzoeken wat je nog nodig hebt om helemaal master te zijn van je eigen energie. Dat geef ik je.

Tijdens de hele proces werk ik afgestemd en in het moment. Dat betekent dat de dingen die op dat moment spelen worden aangepakt. Je leert alles van mij over het werken met energie én ik vertel je de belangrijke geheimen over Reiki.

Na het voltooien van dit traject ontvang je een certificaat van de Nederlandse Vereniging van Reikimaster.

De prijs van de Reiki traject is € 1350,00

Berichten gemaakt 50

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven