Body & Mind retreat: “Alignment with your Soul”

Wanneer het lichaam, geest en ziel in harmonie zijn is gelukzaligheid een natuurlijke staat. In Alignment zijn betekent dat al je gedachten en acties in lijn zijn met wie jij in essentie bent. Niet de aangepaste, maar de pure versie van jezelf. Je volgt als het ware jouw innerlijke beweging en van daaruit onderneem je actie.   

Alignment with your soul

Van 15 tot en met 21 december 2023 organiseren Susanne Quartel en Johan Raaimakers een magisch 7-daags retreat. Alle aspecten van lichaam, geest en ziel komen aan bod in deze week die helemaal in het teken van JOU staat. JIJ staat centraal: je kunt landen in jezelf in alle veiligheid en je krijgt de ruimte om écht op te laden. Elementen die gecombineerd worden zijn die uit de psychologie, Oosterse geneeswijzen, Sjamanisme en Tantra. 

Een retreat betekent letterlijk jezelf terugtrekken, tijdens een retreat trek je jezelf terug uit je dagelijkse leven en de focus komt helemaal op jezelf te liggen. Daarom hebben wij dit retreat “Alignment with your Soul” genoemd, dit is puur voor jezelf, jouw lichaam, mind en je ziel. 

Leef je leven in vrijheid! 

Iedere deelnemer doet mee met zijn of haar eigen redenen. Misschien wil jij dit retreat doen voor meer verdieping in je leven. Of ervaar je momenteel te weinig kwaliteit van leven. Wellicht wil je jouw potentieel beter leren kennen en benutten, meer in balans komen of meer kracht en zelfvertrouwen voelen en dit eigen maken. 

Wij nemen je mee in een wereld waarin lichaamswerk, energiewerk, trauma release en teachings je ondersteunen om deze innerlijke reis als vanzelf te maken. We gaan de diepte in, werken met de onzichtbare wereld en werken in de verschillende lagen van bewustzijn.

Laat oude ballast los en ervaar weer rust, vreugde en geluk

Wees niet bang om te groeien, wees alleen bang om stil te staan. In zeven dagen ga je intensief met jezelf aan de gang. Wij zorgen voor een prachtig en afgestemd programma, heerlijke seizoensgebonden vegetarische maaltijden en voldoende integratietijd om tussendoor goed na te voelen en te ervaren wat tijdens de sessies gebeurt.

Alignment with your soul retreat brengt jou:

 • Het vergroten van zelfkennis;
 • Het vergroten van het zelfbewustzijn;
 • Het opbouwen of versterken van zelf- vertrouwen;
 • Het ontwikkelen van eigen goddelijke krachten;
 • Het verbeteren van kwaliteit van leven;

Na dit unieke retreat ga je naar huis met:

 • Nieuwe energie
 • Meer inzicht in jezelf
 • Meer zelfvertrouwen
 • Meer leven in het hier en nu
 • Meer rust, stabiliteit, assertiviteit en daadkracht

Wat gaan we doen in dit retreat:

 • Loskoppelen van oude patronen en ballast
 • Actieve trauma release sessies
 • (Her)ontdekken van je levenskracht
 • Lichaamswerk en massages
 • Geleide meditaties en ademwerk
 • Full body de armouring
 • Energiewerk/healings
 • Heilige ceremonies en rituelen
 • Kundalini activatie ceremonie

Praktisch

Datum & Tijd

Van vrijdag 15 december 19:00 uur tot donderdag 21 december 16:00 uur.

Waar 

Midden in het bosrijke gebied van Havelte ligt Meeuwenveen een prachtig complex met veel buitenruimte (gebouw 2).

Tarieven

1-persoonskamer: € 1465,00 pp.
2-persoonskamer: € 1395,00 pp.

Kamers zijn met gedeeld sanitair. Het tarief is inclusief overnachtingen, alle maaltijden en deelname aan het programma. Het retreat is voor maximaal 20 personen. Voor ondernemers en zzp’ers die een factuur willen zijn de genoemde tarieven exclusief btw.

Aanmelden/inschrijven

Gebruik dit formulier om je in te schrijven/aan te melden. Je ontvangt daarna een bevestiging met verzoek tot een aanbetaling. Na de aanbetaling sta jij officieel ingeschreven. Bij vragen mail: info@susannequartel.nl

PS. Houd er rekening mee dat dit retreat snel vol is, schrijf je tijdig in. 

Over Susanne en Johan

We hebben beide onze unieke kwaliteiten en samen zijn we Yin-Yang. We nemen jullie mee op reis in jezelf, maken het onzichtbare zichtbaar en laten je ervaren en voelen hoeveel potentieel er in jou verborgen ligt. Samen met jouw overgave, moed en vertrouwen in ons, zal dit retreat een bijdragen leveren aan je persoonlijke ontwikkeling en groei.

Wat je van ons kan verwachten

 • Professionele begeleiding en kennisoverdracht
 • Warmte, liefde en een veilige bedding waar alles mag ontstaan
 • Goede voeding, ontspanning en rust momenten

Over Susanne

Ik werk dagelijks als therapeut, healer en als medium. Ik werk voornamelijk met vrouwen in mijn praktijk in Arnhem. Hier laat ik vrouwen weer écht in contact komen met zichzelf. Ik laat je terugzakken in je hart- en bekkengebied. Stap voor stap pellen we de lagen van jouw huidige zijn af, zodat je als vrouw weer oprecht kunt voelen wie je bent en ook mag zijn.

Het is mijn zielendoel om mensen te helpen zich te openen, het oude los te laten en te transformeren. Ik geef je jouw energetische thuisbasis, vuur, kracht en vertrouwen terug. Dat doe ik door te inspireren, af te stemmen op je ziel. Mijn wens is om zoveel mogelijk harten te raken, zodat ik mijn eigen hart en dat van anderen verlicht en de wereld een stukje mooier maak.

Mijn expertises zijn bewustwording, zelfverwerkelijking, sjamanisme en tantra/heilige seksualiteit. Ik werk therapeutisch, energetisch, intuïtief en vooral in het moment. Ik geloof heilig in de kracht van eenvoud en mijn werkwijze is altijd afgestemd, doelgericht en no-nonsense.

Sjamanistische tantra is voor mij streven naar perfecte balans, het ontwaken van het individuele bewustzijn. In 2011 kwam ik voor het eerst in aanraking met tantra in een sjamanistische intense reis. Ik was meteen positief getriggerd en ben begonnen aan mijn innerlijke tantrische reis. Inmiddels 12 jaar later ben ik geïnspireerd en opgeleid door verschillende teachers in het buitenland. En ik denk dat ik er prima in ben geslaagd om deze zeer oude sjamanistische- tantrische teachings om te zetten naar meer westerse teachings zoals tantrische leefwijze, heilige seksualiteit, astrale healing en genezing.

Lees hier meer over Johan Raaimakers en zijn werkwijze: Tantra Atma.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven