First-Date Tantra Retreat

Een mooiere start van de zomer kan je je niet wensen op deze twee keer 5-daagse First-Date Tantra retreat speciaal voor singles. Dit bijzondere First-Date ( tantra experience retreat ) retreat wordt verzorgt door mij en Johan Raaimakers (Tantra-Atma). 

  • 8 juli 13.00 uur t/m 12 juli 10.00 uur voor de Leeftijdsgroep van 25 tot 45 jr.
  • 12 juli 13.00 uur tot 16 juli 10.00 uur voor de Leeftijdsgroep van 45 tot 65+ jr.

Een lang tantrisch moment voor jezelf en met elkaar speciaal voor single vrouwen en mannen. Een weekend om te vieren; om met gelijkgestemden samen te zijn, te ervaren, samen te connecten, te praten, te luisteren, te dansen en te masseren. Afgestemd op jezelf, de innerlijke beweging te voelen, grenzen voelen, te ervaren en misschien wel te verleggen. Eén ding hebben we hierin allemaal gemeen: We zijn single. Willen iets ontdekken en ervaren met onszelf, de ander en met tantra. Als single aanmelden voor een tantra event is vaak een grote stap terwijl er vaak wel de behoefte is.

Onbekende en onverwachte situaties kunnen het voor jou onveilig maken terwijl je je kwetsbaar opstelt. In dit weekend ben je welkom in alles wie jij bent, je komt ervaren, leren met een open hart. Ontdekken en voelen wie jij werkelijke bent. Uit je hoofd en dieper zakken in je lichaam.

Wat we al weten of gedaan hebben binnen de tantra is niet belangrijk. Iedereen die interesse heeft en resoneert op ons en dit retreat is welkom. Binnen onze tantrische visie is doelloosheid een belangrijk waarde. Hoewel de benaming First-Date wellicht iets oproept is het niet het doel om hier een levenspartner te vinden. Dat het zou kunnen ontstaan laten we open, maar het is geen doel op zich. Het gaat vooral om een tantrische ervaring op te doen en om te groeien in bewustzijn. Het programma zal vol mooie verrassingen zijn, laat je vooral verrassen in een veilige setting!

Praktisch

Investering in je zelf € 650,00 all inclusief

Midden in het bosrijke gebied van Havelte ligt Meeuwenveen, een prachtig complex met veel buitenruimte (gebouw 3), echt een heerlijke plek om te zijn.

First-Date retreat word georganiseerd door mij en Johan, samen met een team uit de Tantra & Massage Training. Het eten is vegetarisch, voedzaam en met veel liefde bereid. Het maximale aantal deelnemers zal 24 zijn: 12 vrouwen & 12 mannne zodat we steeds 12 koppels kunnen maken. Mocht je met een vriend of vriendin willen komen kunnen we jullie samen op een kamer indelen.

First-Date Tantra Retreat voor singles is van zaterdag 8 juli 13.00 uur tot woensdag 12 juli 10.00 uur voor de leeftijdsgroep van 25 tot 45 jaar. En van woensdag 12 juli 13.00 uur tot zondag 16 juli 10.00 uur voor de leeftijdsgroep van 45 tot 65 jaar. 

Voel jij een JA, je bent meer dan welkom! Opgeven kan via info@susannequartel.nl

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven