Intensieve Tantra & Massage training (2023)

Een verdiepende intensieve tantra & massage training van 7 lesdagen inclusief; lesmateriaal, massageolie, 2 tantra boeken, biologische maaltijden en overnachtingen. De training wordt gegeven door Susanne Quartel en Johan Raaimakers.

De prijs voor deze training is € 2500 excl. BTW

Tantra is een “way of life” en is een keuze die gepaard gaat met transformaties in jou lichaam, energievelden en in jouw dagelijks leven. Wij gaan 7 dagen samen met jullie aan de slag om jullie alle kennis over te dragen die wij in de opgelopen 15 jaar hebben opgedaan.

Tijdens deze training leer je masseren vanuit diverse oosterse filosofieën waarna je zelfstandig als tantra-masseur aan de slag kan. Tijdens de praktische lessen leer je verschillende massagetechnieken. Deze lessen wisselen we af met theoretische kennis. We besteden aandacht aan verschillende vormen van lichaamswerk, ademwerk, energiewerk, prana healing, releasewerk, krachtige meditatie, yoga en ethiek. Massages waar we mee werken zijn tantra massages, elementen massage, intuïtieve massage, kashmirische massage, drukpuntmassage, de-armouring technieken en yoni/lingam massage.

Voor wie

Onze training is voor iedereen die is geïnteresseerd in tantra en massage en in het bijzonder voor mensen die zich daar verder in willen verdiepen, zodat deze kennis kan worden ingezet binnen jouw werk. We oefenen op elkaar om van elkaars aanraking te leren en gebruiken onszelf als leermodel. We delen onze emoties, gevoelens en ervaringen om samen rijker uit de lessen te komen.

Bewustwordingsoefeningen, visualisaties, praktische oefeningen, rituelen, verdiepingsopdrachten en innerlijk werk in de training zorgen voor verdere persoonlijke ontwikkeling en verfijning. Tantra en massage leren en ervaren is een buitengewoon effectief pad voor zelfontwikkeling, waarbij je al de opgedane kennis en ervaring makkelijk kan omzetten naar een praktijk.

Inhoud van de training

Theoretische kennis en de praktische vaardigheden worden perfect op elkaar afgestemd in deze training. Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Basiskennis tantra en tantra massage
• Voorbereiding setting en intake
• Persoonlijke beschermingstechnieken voor en tijdens de massage
• Het menselijke energiesysteem en energiekanalen
• Werken vanuit verschillende trauma theorieën en traumawerk
• Verschillende healing technieken, werken met universele energie
• Basiskennis van traditionele Chinese geneeskunde en de meridianen
• Basisprincipes van Ayurveda en marmapunten
• Het uitvoeren van verschillende tantra massages
• Genitale reflexologie uit Tantra en Taoïsme
• Interne en externe yoni massage en yoni reflexologie
• Tantrische lingam massage en reflexologie
• Werken vanuit het holisme en de verschillende niveaus; fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel

Na deze training begeleiden we je verder waar nodig. Het is onze intentie om een intervisiegroep te organiseren om op gelijkwaardige basis verdieping aan te bieden en aan te sluiten op wat er nodig is in het moment. Zodat we je verder helpen tijdens jouw innerlijke reis.

Praktische informatie

Midden in het bosrijke gebied van Havelte licht centrum Meeuwenveen, een prachtig complex met veel buitenruimte waar we tevens een heerlijke sauna tot onze beschikking hebben.

De groepsgrootte is maximaal 14 personen, waarbij we -voor de balans- streven naar 7 mannen en 7 vrouwen.

De investering voor deze week is 2500 euro all-in. Wil je de training zakelijk willen betalen met een btw-factuur dan is de prijs 2500 exclusief btw. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen per mail: johan@tantra-atma.nl

Datum: 6 maart tot 12 maart 2023

Locatie: Havelte

Susanne Quartel

Met expertise in bewustwording, zelfverwerkelijking, sjamanisme en tantra/heilige seksualiteit werk ik in mijn praktijk in Arnhem. Ik werk therapeutisch, energetisch, intuïtief en vooral in het moment. Ik geloof heilig in de kracht van eenvoud en mijn werkwijze en mijn manier van lesgeven is dan ook afgestemd, doelgericht en no-nonsense.

Naast de opleiding MWD en de opleiding Holistisch Energetisch Therapeut heb ik (en volg ik nog steeds) allerlei trainingen, cursussen gevolgd in NL en in het buitenland. Ongeveer 5 jaar geleden ben ik gestopt met mijn reguliere baan binnen de Jeugdbescherming Gelderland om mij volledig te richten op mijn sjamanistische en tantrische pad. De meer dan 12 jaar ervaring in de Jeugdzorg, aangevuld met mijn eigen levenservaringen en vele reizen hebben mij gevormd tot een geaarde, no-nonsense en deskundig therapeut en tantra teacher.

Tantra is voor mij streven naar perfecte balans, het ontwaken van het individuele bewustzijn. In 2011 kwam ik voor het eerst in aanraking met tantra in een sjamanistische reis. Ik was meteen positief getriggerd en ben begonnen aan mijn innerlijke tantrische reis. Inmiddels 11 jaar later ben ik geïnspireerd en opgeleid door verschillende tantra teachers in het buitenland. En ik denk dat ik er prima in ben geslaagd om deze zeer oude tantrische teachings om te zetten naar meer westerse teachings zoals tantrische leefwijze, tantra yoga, heilige seksualiteit en tantra healing & massages.

Johan Raaimakers (Tantra-Atma)

Ik neem jullie mee op tantrisch massage avontuur. Sinds 2010 volg ik diverse intensieve massage opleidingen die hebben geleid tot de kennis en ervaring van nu. Mijn voornaamste opleiding is de opleiding tot tantra masseur bij Tantra Lotus in Breda. Dit is een Tibetaans Boeddhistische opleiding uit de Kum Nye traditie, waar veel aandacht is voor praktijk (massage), theorie (Dharma), yoga en meditatie (vipassana en tenang). In deze periode heb ik geleerd en ervaren over de diepgaande werking die een massage heeft op ons lichaam. Niet alleen fysiek maar ook emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch.

Massage technieken als sveda-, vedische en prana flow. Ook maak ik gebruik van duo yoga technieken en meditatieve technieken in een massage voor een stabiele basis voor het geven van tantrische sessie. Ik heb een ruime ervaring opgedaan in het geven van massages. En hoewel alle mensen, wensen en lichamen anders zijn is mijn intentie altijd hetzelfde: het brengen van balans. Nog steeds volg ik opleidingen en verdiep mij in Oosterse en Tibetaanse tradities en visies. Sinds 2016 geef ik ook praktische lessen in Tibetaanse tantra massage aangevuld met de nodige theorie. Mijn doel in deze lessen is om mensen te laten ervaren wat tantra en de filosofie erachter is en hoe dat voelt in het lichaam.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven