Een bijzondere sessie voor jou en je liefdespartner!

Als je meer verdieping, verbinding en intimiteit zoekt kan een tantrische koppelsessie een ware uitkomst bieden. Deze sessie is gericht op het transformeren van het oude, kennisoverdracht en het activeren van de hartverbinding doormidden van teachings, meditaties, technieken en massages. Deze technieken zijn eenvoudig, krachtig en effectief. En daardoor zeer geschikt om thuis mee te oefenen.

Tantra maakt gebruik van oude tantrische technieken, die als doel hebben de seksuele energie te transformeren tot hart (liefdes) energie en daarna tot bewustzijn (eenheid).

Om eenheid te kunnen ervaren met je partner is het belangrijk om eerst eenheid in jezelf te creëren. Dit begint met vergroting van zelfliefde, het ontdekken en ervaren van jouw lichaam en energie waardoor je de harmonie in je en om je heen zal vergroten. Een tantrische koppelsessie is gericht op behoeften, leerproces en/of vergroting van energetische kwaliteit als koppel.

Deze sessies zijn maatwerk en hebben een therapeutische werking. Geen koppel is hetzelfde en daarom werk ik in het moment afgestemd op jullie hulpvraag en energie.

Koppel sessie van 90 minuten €150,00
Koppel sessie van 120 minuten €190,00

Meer lezen over Tantra: Tantra blog

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven