Retreat: Heilige Seksualiteit

In dit prachtige retreat voor koppels nemen we jullie mee in een bijzondere intieme en heilige reis. De terugkeer van de Heilige Seksualiteit, een reis naar binnen in jezelf en van daaruit gaan we langzaam en afgestemd liefdevol verbinden met je liefdespartner. Nu is de tijd aangebroken dat de Heilige Seksualiteit weer mag terugkeren. De wereld van nu vraagt om liefdevolle, krachtige vrouwen en mannen, die zichzelf in hun unieke waarheid en openheid durven laten zien en vrij willen zijn van diep opgeslagen emoties en patronen.

We onderzoeken in gezamenlijkheid waar de energie mogelijk blokkeert en werken samen naar een magische manier om deze mogelijk geblokkeerde energie zichtbaar te maken zodat deze energie weer kan gaan stromen. Binnen het retreat van de Heilige Seksualiteit staat de beweging van energie centraal. Oude imprints, overtuigingen en blokkades kunnen losgelaten en getransformeerd worden. En precies dát is de essentie van dit retreat.

Seksualiteit en bevrijding

De rol van seksualiteit binnen tantra gaat altijd over spirituele transformatie en bevrijding, ook wel verlichting genoemd. Vanuit deze insteek gaan we jullie begeleiden, inspireren en meenemen in de magische wereld van de Heilige Seksualiteit. Dit weekend kan een enorme boost aan je dagelijks leven geven. Het onderbewuste wordt meer bewust en eventuele blokkades worden getriggerd waardoor het zelfhelend vermogen wordt activeert. In dit retreat werken we met alles wat zich in het moment aandient en laten we samen jouw energie weer stromen.

Programma

Releasewerk, energiewerk, krachtige meditaties, beweging en lichaamswerk. Het programma gaat divers zijn, in een veilige setting gaan we stap voor stap diepere lagen ontdekken. Wij hebben een toolbox vol om jullie te ondersteunen in dit proces. Wat we gaan inzetten is een combinatie van praktische oefeningen, lichaamswerk, opdrachten en kennis over de heilige seksualiteit. We gaan een heilige tempel, een puja creëren waarin we het vrouwelijke en het mannelijke eren, een afgestemde yoni/lingam healing en massage. Kortom ontdekken, beleven, voelen, ervaren en verbinden en veel meer!

Voor wie is dit weekend

Om een groep mensen aan te trekken die elkaar inspireert hebben we richtlijnen voor deelname. Dit retreat is gericht op koppels die in een liefdesrelatie zitten. Er is plek voor maximaal 12 koppels. Wij sturen zorgvuldig aan om een veilige setting te creëren zodat iedereen zich veilig voelt in dit bijzondere retreat. Veiligheid, respect en acceptatie staan op de eerste plaats. Dit bijzondere weekend wordt begeleid door mij en Johan Raaimakers.

Kosten

De kosten zijn € 850,00 per koppel

Wanneer

Van 26 t/m 28 april. Inloop op vrijdag om 18.30 uur. We zorgen voor een lichte biologische avondmaaltijd met aandacht en liefde bereid. We starten met ons programma om 20.00 uur. We eindigen op zondag 16.00 uur.

Locatie

Midden in het bosrijke gebied van Havelte ligt Meeuwenveen, een prachtig complex met veel buitenruimte (gebouw 2), echt een heerlijke plek om te zijn. 

Ja, ik wil ons aanmelden! 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven