Retreat: Heilige Seksualiteit voor koppels

In veel levens- en sjamanistische/tantrische visies komt het wiel voor. Het wiel is gebaseerd op het idee dat er een begin en een einde is en dat alles constant in beweging is. Neem een dag, een leven, een seizoen of cyclus waarbij alles opkomt, vergaat of verandert. Zo’n verandering kan op veel manieren gebeuren: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Binnen het wiel van de seksualiteit staat de beweging van energie centraal. Oude imprints, overtuigingen en blokkades kunnen losgelaten en getransformeerd worden. En precies dát is de essentie van dit retreat.

Seksualiteit en bevrijding

De rol van seksualiteit binnen tantra gaat altijd over spirituele transformatie en bevrijding, ook wel verlichting genoemd. Vanuit deze insteek gaan we jullie begeleiden, inspireren en meenemen in de magische wereld van het wiel van de Heilige Seksualiteit. Dit weekend kan een enorme boost aan je dagelijks leven geven. Het onderbewuste wordt meer bewust en eventuele blokkades worden getriggerd waardoor het zelfhelend vermogen activeert. In dit retreat werken we met alles wat zich in het moment aandient en laten we samen jouw energie weer stromen.

Programma

Het programma gaat divers zijn, in een veilige setting gaan we stap voor stap diepere lagen ontdekken. Wij hebben een toolbox vol om jullie te ondersteunen in dit proces. Wat we gaan inzetten is een combinatie van praktische oefeningen en kennis over de heilige seksualiteit. We gaan masseren waaronder een yoni/lingam puja. Ademwerk, energiewerk, release werk, krachtige meditaties, tantric dance, beweging, lichaamswerk. Kortom ontdekken, beleven, voelen, ervaren en verbinden en veel meer.

Voor wie is dit weekend

Om een groep mensen aan te trekken die elkaar inspireert hebben we richtlijnen voor deelname. Dit retreat is gericht op koppels tussen de 25 en de 50 jaar. Dit weekend is niet bedoeld voor mensen zonder ervaring in (tantrisch) lichaamswerk. Bij twijfel over ervaring neem dan contact met ons op. Wij sturen zorgvuldig aan om een veilige setting te creëren zodat iedereen zich veilig voelt in dit bijzondere retreat. Veiligheid, respect en acceptatie staan op de eerste plaats.

Dit bijzondere weekend wordt begeleid door mij en Johan Raaimakers (Tantra Atma

Kosten

De kosten zijn € 850,00 per koppel. 

Wanneer

Van 9 t/m 11 juni 2023, start op vrijdag 18.00 uur (aankomst vanaf 17.30 uur) met een warme biologische maaltijd. We eindigen op zondag 16.00 uur. 

Locatie

Centrum Meeuwenveen Havelte gebouw 2 (www.meeuwenveen.nl).

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven