Tantra One Day Retreat – Intimacy!

Zaterdag 17 december 10.00 tot 17.00 uur. Incl. vegetarische maaltijd.

Aanraken, aangeraakt en geraakt worden, dat is de essentie van deze helende tantra one day retreat. In een intieme setting neemt ik jullie mee op een tantrische massagereis waarin je helemaal kunt ontspannen, in overgave en vertrouwen. Tijdens dit retreat gebruik ik oefeningen en rituelen vanuit de tantra filosofie in zijn puurste vorm. Samen gaan we op reis om nog meer de diepte in te zakken om dichter bij jezelf te komen en dichter bij elkaar als liefdespartners.

Ik leid jullie door een opwindende en enerverende massagedag met tantrische meditaties en rituelen. Maar bovenal gaan we masseren vanuit de tantrische leer. Tantramassage is een energetische geneeswijze waarbij ook seksuele energie aandacht krijgt. Seksuele energie in deze therapeutische vorm kan je transformeren omdat het de enorme kracht heeft om op alle lagen van je systeem te komen. Super helend en transformerend dus!

Tantra gaat vooral over verbinding maken vanuit zijn puurste vorm, zonder doel, zonder verwachtingen. Je verlangens kunnen uiten zonder dat daar oordeel op ligt. Mijn intentie  voor deze bijzondere retreat is om de volledige potentie uit jou en jullie relatie zichtbaar te maken. Zodat jullie relatie wordt bekrachtigd, verdiept en meer bedding krijgt in veiligheid, gelijkwaardigheid en in onvoorwaardelijke liefde.

Ik zorg voor een fijne warme ruimte, thee, lekkers en een heerlijke vegetarische lunch. Deze eendaagse vindt plaats in een kleine veilige setting van maximaal 5 koppels. Dit is een exclusief retreat en alleen voor koppels die in een liefdesrelatie zitten. Dit retreat is de derde van een trilogie en zal een stap dieper gaan in de heilige seksualiteit en onze seksuele energie. Ik neem jullie mee in heilige tantra massage. Het is een vereiste om ervaring te hebben met tantra of de twee delen van deze trilogie (One Day Retreat + Next Level) te hebben gedaan.

Dagprogramma: 

09.30- Welkom
10.00- Start programma
13.00- 14.00 Pauze
14.00- 17.00 Vervolg massages
17.00- 17.30 Afsluiting

Datum: Zaterdag 17 december

Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Kosten: € 300,00 per koppel

Locatie: Klaverlaan 1A, 6841 CG Arnhem (https://underthetree.nl/

Aanmelden kan via: Info@susannequartel.nl 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven