Tantra One Day Retreat – Next Level!

Zaterdag 19 november om 10.00 tot 17.00 uur. Incl. vegetarische maaltijd. 

Verlang je naar meer verbinding en intimiteit in jullie relatie en wil je nog meer ervaren van wat Tantra voor jullie kan betekenen?

Dan is Tantra One Day Retreat – Next Level echt iets voor jullie!

De naam verklapt het al, dit is een vervolg van de tantra One Day Retreat. Tijdens dit retreat gebruik ik oefeningen en rituelen vanuit de tantra filosofie in zijn puurste vorm. Samen gaan we nog meer de diepte in om dichter bij jezelf te komen en dichter bij elkaar als liefdespartners.

Ik leid jullie door een avontuurlijk en enerverend programma met verschillende tantrische meditaties, rituelen en oefeningen. Deze tools hebben de potentie om je te helpen intiemer te worden met jezelf en je geliefde. Je kan ze na het retreat thuis eenvoudig herhalen en onderdeel laten worden van jullie dagelijks leven.

Tantra gaat vooral over verbinding maken vanuit zijn puurste vorm, zonder doel, zonder verwachtingen. Je verlangens kunnen uiten zonder dat daar oordeel op ligt. Mijn intentie voor dit bijzondere retreat is om de volledige potentie uit jou en jullie relatie zichtbaar te maken. Zodat jullie relatie wordt bekrachtigd, verdiept en meer bedding krijgt in veiligheid, gelijkwaardigheid en in onvoorwaardelijke liefde.

Deze eendaagse vindt plaats in een kleine veilige setting van maximaal 5 koppels. Dit is een exclusief retreat en daarom alleen voor koppels die in een liefdesrelatie zitten. Dit retreat is de tweede van een trilogie en zal een stap dieper gaan in de heilige seksualiteit. Ook neem ik jullie mee in heilige tantra teachings. Het is een vereiste om enige ervaring te hebben met tantra of het eerste deel Tantra One Day Retreat te hebben gedaan.

Dagprogramma: 

09.30- Welkom
10.00- Start programma
13.00- 14.00 Pauze
14.00- 17.00 Vervolg teachings & oefeningen
17.00- 17.30 Afsluiting

Datum: Zaterdag 19 november

Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Kosten: € 300,00 per koppel

Locatie: Klaverlaan 1A, 6841 CG Arnhem (https://underthetree.nl/

Aanmelden kan via: Info@susannequartel.nl 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven