Tantra One Day Retreat for couples only!

Zondag 2 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Incl. vegetarische maaltijd. 

Jou en je partner in liefde met elkaar verbinden en de volledige potentie uit jou en jullie relatie zichtbaar maken: dat is mijn intentie voor dit bijzondere retreat! Ik begeleid jullie tijdens deze liefdevolle reis, zodat jullie relatie wordt bekrachtigd, verdiept en meer bedding krijgt in veiligheid, gelijkwaardigheid en in onvoorwaardelijke liefde.

Ik gebruik hiervoor oefeningen en rituelen vanuit de tantra filosofie in zijn puurste vorm. Samen gaan we de diepte in om dichter bij jezelf en elkaar als liefdespartners te komen. Goed om te weten is dat ik werk vanuit de klassieke tantrische visie uit India.

Er rust nog veel taboe op seksualiteit in het algemeen en zeker als het gaat over tantra. Mensen denken vaak meteen aan naaktheid en seks maar tantra omvat alle facetten die met het leven te maken hebben. De seksuele energie is daar een onderdeel van omdat het onderdeel is van het leven zelf! Maar het is zeker niet het ‘hoofddoel’. Tantra gaat vooral over verbinding maken vanuit de puurste vorm, zonder doel, zonder verwachtingen. Je verlangens kunnen uiten zonder dat daar oordeel op ligt.

Deze eendaagse vindt plaats in een kleine veilige setting van maximaal 5 koppels. Dit is een exclusief retreat en daarom alleen voor koppels die in een liefdesrelatie zitten. Dit retreat is de eerste van een trilogie.

Dagprogramma: 

09.30- Welkom
10.00- Start programma
13.00- 14.00 Pauze
14.00- 17.00 Vervolg teachings & oefeningen
17.00- 17.30 Afsluiting

Datum: Zondag 2 oktober

Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Kosten: € 300,00 per koppel

Locatie: Klaverlaan 1A, 6841 CG Arnhem (https://underthetree.nl/

Aanmelden kan via: Info@susannequartel.nl 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven