Een vrouwencirkel, een avond waarop je inspiratie, energie, kracht en tools aangereikt krijgt, om dichter bij jouw unieke zelf en je vrouw zijn te komen.

Een avond die volledig in het teken staat van het healen van jouw systeem op dat moment. Een warme veilige plek, waarin je gedragen wordt door liefdevolle energie en waar je helemaal jezelf kan zijn, met alles wat er op dat moment is. Het meest kwetsbare deel in jou krijgt alle ruimte te healen en op te laden. Het is een moment om tot jezelf te komen, samen met een groep gelijkgestemde vrouwen, waarbij ik jullie begeleid.

 

Release EVERYTHING that hold you back from living a better life!

 

Oeroude kracht

Al eeuwen komen vrouwen samen in cirkels om wijsheden te delen met hun ‘sisters’. Vrouwen zoeken elkaar op om elkaar te steunen en om verdieping te zoeken in hun eigen oeroude vrouwelijke kracht. Ze zetten hun kracht neer in rituelen, dans, verhalen, zang en meditatie.

Een vrouwencirkel zorgt voor verbinding met jezelf en met andere vrouwen (sisters). De vrouwencirkel zorgt voor een verbinding met een oeroud krachtveld. Een liefdevol veld waarin je kwetsbaar kan en mag zijn. Waar we (h)erkenning en inspiratie vinden. Een veld, waardoor je weer in verbinding komt met je eigen diepe vrouwelijke kracht.

De vrouwencirkel

In de vrouwencirkel ontvang je healings en geleide meditaties die op veel lagen doorwerken. Het is jouw avond om te ontspannen en om weer in contact te komen met je hart en licht. De kracht van de cirkel maakt de trilling hoger en het succes op healing groter.

Tijdens de vrouwencirkel maak ik gebruik van de vier elementen; water, aarde, lucht/ruimte en vuur. Hierbij legt ik de nadruk op de warme en magische kracht van vuur.

Je voelt meer balans in je lichaam, waardoor energie vrijkomt voor je nieuwe start. De cirkel kan helpen om voor bewustwording van je eigen proces en te voelen wat er in het moment nodig is. Als begeleider van de cirkel stemt ik mijzelf af op jou persoonlijk en daarnaast op jullie als groep. Hierbij zorg ik voor veiligheid en geborgenheid, zodat jij jezelf open kunt stellen voor jezelf en de aanwezige sisters. Samen creëren we een krachtig veld voor sharing en healing.

Het doel van ons samenkomen is om ruimte te creëren in ons lijf en bekkengebied, waardoor we als vrouw weer meer in contact komt met ons innerlijk weten en zijn. Je komt meer in contact met jouw eigen wijsheid en intuïtie. Wat blokkeert je en wat remt jou? Waar mag liefde naar gestuurd worden.

Geblokkeerde energie kan door deze ruimte weer vrij stromen, waardoor je meer ontspanning krijgt, hetgeen resulteert in meer energie.

De onderwerpen tijdens de vrouwencirkels gaan over bewustwording, liefde voor jezelf, het vrouw-zijn en seksualiteit. Ter bekrachtiging hiervan maak ik gebruik van rituelen, muziek, sharing, meditatie en healings. 

 

Remember, when you forgive, you heal. And when you let go, you grow!

 

Deze avond mag je een laag dieper gaan, weer iets loslaten, weer nieuwe inzichten ontvangen en weer meer de connectie voelen met jezelf en alles wat er is.

De vrouwencirkels staan helemaal in het teken van jou als vrouw zijn. Alles mag er zijn. Ze zorgen voor ondersteuning van jouzelf, waardoor je weer meer kan leven naar wie je in de kern bent. 

 

EVERYTHING is already present in yourself! You just have to make contact with it …

 

Doel van de avond                                          

  • Vrouwenkracht laten ontwaken
  • Meer contact vanuit je intuïtie en je vrouw zijn
  • Van je hoofd naar je hart en bekkengebied
  • Heldere intenties voor de nieuwe periode

Wat kan je verwachten

  • Handige tips, tools en zielsafstemming
  • Rituelen, healings, meditaties en visualisaties
  • Heerlijke biologische lekkernijen en theesoorten

Investering in jezelf € 55,00

Data vrouwencirkels in Arnhem 2021: 

  • Dinsdag 29 juni om 19.30 uur (VOL)

In september zal ik nieuwe data inplannen. De vrouwencirkel gaat door vanaf 4 en max. 10 vrouwen.

Meedoen?

Opgeven kan via info@susannequartel.nl 

Deel dit event met je zussen, vriendinnen, nichten, buurvrouwen en met alle vrouwen waarvan jij voelt dat zij hierbij willen zijn!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven