Intimacy Flow Massage Retreat 

Aanraken, aangeraakt en geraakt worden, dat is de essentie van deze helende massage dag. In een intieme setting neemt ik jullie mee op een tantrische massagereis waarin je helemaal kunt ontspannen, in overgave en vertrouwen. We werken in de flow van Prana om het goddelijke te ervaren.

Tijdens deze workshop wordt het gehele lichaam gemasseerd (incl. yoni en lingam) en worden marmapunten (drukpunten vergelijkbaar met de acupunctuurpunten) gestimuleerd. De Intimacy flow massage werkt daardoor op het hele energiesysteem. Het doel is de energie wakker en los te maken, zodat de energie (Prana) weer volledig kan doorstromen.

De massage activeert het zelfhelend vermogen en de energie die loskomt werkt als katalysator om afvalstoffen, trauma’s en blokkades los te laten. Jouw lichaam weet als vanzelf wat het moet doen om terug te keren naar die originele staat. Technieken die we gebruiken zijn de klassieke massage en de stevige deep tissue-massage. Dit combineren we met vloeiende en ritmische flow-bewegingen vanuit ayurvedische- en tantrische leer.

Terug in je lichaam

Het is mijn missie om je weer volledig in je lichaam te laten komen zodat je kunt ervaren wat er in het moment gevoeld mag worden, met de wetenschap dat alle ervaringen opgeslagen zijn in al je weefsels.

Tantramassage is een energetische geneeswijze waarbij ook seksuele energie aandacht krijgt. Seksuele energie in deze therapeutische vorm kan je transformeren omdat het de enorme kracht heeft om op alle lagen van je systeem te komen. Ik gebruik deze energie om mijn holistische benadering vorm te geven.

Een tantramassage is kwetsbaar, daarom ben ik zeer voorzichtig en zorgvuldig. Via tantra help ik je om jouw aandacht naar binnen te richten en het goddelijke in jezelf te vinden. Ik nodig je uit om de krampachtigheid waarmee we onze seksuele energie en levensenergie onder controle houden los te laten. En in plaats daarvan te doorvoelen, te ontmoeten, te herkennen en te omarmen.

Deze massage-dag is alleen voor koppels die in een liefdesrelatie zitten, zo’n relatie biedt een veilige basis. Dit om de veiligheid in de hoogste vorm te kunnen waarborgen. 

 

Zonder veiligheid geen contact 

Zonder contact geen intimiteit 

Zonder intimiteit geen liefde 

Zonder liefde geen seksualiteit 

En zonder liefde en seksualiteit…geen levenslust 

 

Datum: Zondag 30 juni
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Kosten: € 300,- per koppel
Locatie: Nijnsel

Volgende data:

  • Zaterdag 7 september
  • Zondag 27 oktober

Dit bijzondere retreat is inclusief massageolie en vegetarische lunch. Aanmelden kan via: Info@susannequartel.nl

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven