Mijn ambitie is om vrouwen te helpen zich te openen voor zichzelf. Ik geef ze hun energetische thuisbasis, hun vuur, kracht en vertrouwen terug. Dat doe ik door hen te inspireren, af te stemmen op hun ziel en te transformeren. Mijn wens is om zoveel mogelijk harten te raken, zodat ik mijn eigen hart en dat van anderen verlicht en de wereld een stukje mooier maak.

Als ik het kan…
Als vrouw mag je vertrouwen op jouw eigen innerlijke wijsheid en weten dat je die echt zélf kunt voelen om zo jou bestemming te bereiken. Mijn gedachte daarbij: als ik het kan, kan iedereen het. Want zoals bij veel anderen, is ook mijn leven niet zonder slag of stoot verlopen.

Opgegroeid in een onveilige thuissituatie ben ik tijdens mijn jeugd beschadigd. Mijn jeugd was kortweg heftig: van beschadigd kind vormde ik me tot blowende puber met een middelvinger naar de wereld.

Tegen ieders verwachting brak ik rond mijn 17e open en besloot het heft in handen te nemen. Ik maakte mijn school af, studeerde Maatschappelijk Werk (MWD), Pedagogiek en kreeg een missie: veiligheid bieden aan kinderen en aansluiten op hun individuele behoeften. Deze missie kreeg vorm binnen mijn werk in de jeugdzorg. Ik werkte o.a. binnen het gedwongen kader, als gezinsvoogd en bij de crisisdienst Jeugdbescherming Gelderland.

Spiritualiteit en reizen
Het was ook in diezelfde periode dat ik bewust aan de slag ging met spiritualiteit. Als kind hoorde en voelde ik emoties van anderen en zag ik entiteiten. Als dochter van een Surinaamse moeder, een ziener, raakte ik al jong vertrouwd met rituelen. Toen ik rond mijn 17e bewust koos voor míjn leven ging ik energetisch weer omhoog en opende mijn hart. Ik volgde – en volg nog steeds- allerlei cursussen en opleidingen. Van sjamanisme tot tantra en van reiki tot mediumschap: ik heb zo’n beetje alles binnen spiritualiteit gezien en gedaan in binnen- en buitenland.

Dat buitenland, het op reis zijn, is ook iets wat mij heeft geaard en gevormd. Vanaf het moment dat ik mijn eerste backpack kocht – ik was toen 22 jaar- reisde ik af en aan de wereld rond. Als mijn hart vond dat ik ergens anders moest zijn, zegde ik mijn baan op, verhuurde ik mijn huis en ging ik weg. Soms voor een maand, voor drie maanden of een jaar.

Ik wisselde mijn reizen af met uitdagend werk in de jeugdzorg. Na deze riedel 12 jaar vol te hebben gehouden voelde ik: het doel heeft gediend. Ik heb mijn eigen stukken geheald en mijn ervaring als therapeut, healer en medium kunnen inbedden. Het heeft me gemaakt tot wie ik was en het was tijd voor mijn volgende stap!

Mijn zielsmissie
Nu werk ik inmiddels 6 jaar in mijn bedrijf als therapeut, healer en medium. Met onwijs veel plezier, helemaal ondernemen vanuit mijn ziel, in alle vrijheid. Mijn zielsmissie is vrouwen in de diepte te begeleiden naar zichzelf, bewustzijn vergroten en belichaming te stimuleren. 

Met mijn werk geef ik een ander wat ik zelf heb gemist: een bewuste, liefdevolle en spirituele energetische spiegel. Dankzij die spiegel van onvoorwaardelijke liefde, steun en gelijkwaardigheid heal ik niet alleen andere vrouwen, maar ook steeds weer een stukje van mezelf.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven