Mijn aanbod

In mijn praktijk empower ik jou als vrouw. Ik zet je weer in je kracht en help je worden wie je ten diepste mag zijn. Juist omdat ik me herken in veel thema’s waarop de energie blokkeert, ben ik in staat te laten zien wat er gebeurt. Vervolgens help ik je met de juiste reset. Met de focus op het proces van bewustwording, zelfliefde, persoonlijke en spirituele groei.

Je kunt bij mij terecht als je:

  • Helderheid, advies en inzicht wil over jezelf
  • Niet goed in je vel zit en klachten ervaart
  • Ingrijpende gebeurtenissen wil verwerken
  • Problemen hebt met seksualiteit: seksuele klachten / seksuele disfuncties 
Stenen
Mijn werkwijze

Tijdens jouw innerlijke reis begeleid ik jou op mijn specifieke wijze. Ik werk therapeutisch, energetisch, intuïtief en vooral: in het moment. Dat betekent dat we altijd samen bespreken wat nodig is in het moment en op basis daarvan zet ik mijn sessie in.

Ik werk vanuit een holistische visie en geloof erin dat alles is verbonden met elkaar en alles uit energie bestaat. Er is geen begin en geen eind van energie.

Ik zie klachten en problemen als een teken van geblokkeerde levensenergie. De disbalans is altijd een mogelijkheid om te groeien en jezelf te ontwikkelen. De methodieken en principes die ik hiervoor gebruik stammen uit de psychologie, het sjamanisme, Oosterse geneeskunde en tantra. Dit combineer ik met de helende universele levensenergie, met mijn mediamieke gaven en mijn hoogsensitiviteit

Ik geloof in de kracht van eenvoud. Mijn werkwijze is dan ook doelgericht en no-nonsense. Je kunt van mij vertrouwelijkheid, energiewerk en deskundig advies verwachten. Een sessie is niet bedoeld als vervanging van behandeling door een (huis)arts of specialist. De werkwijzen zijn complementair op elkaar. 

Ik leer je weer vertrouwen op jezelf en jouw pad. Ik laat je zien dat je dat écht zelf kunt bewandelen. 

   Susanne is een top therapeut: intuïtief, helder voelend, gebruikt humor en direct. Haar behandelingen komen tot de kern en ik kwam helemaal dicht bij mezelf. Absolute aanrader!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven