Privacy

Als therapeut werk ik volgens de beroepscode, ik houd mij dus aan de strikte vertrouwelijkheid die het werk als hulpverlener met zich meebrengt. Dit houdt onder andere in dat ik als hulpverlener een beroepsgeheim heb en dat ik geen gegevens aan derden mag verstrekken zonder jouw toestemming. Aangezien ik gebonden ben aan mijn beroepsgeheim, dien je daar schriftelijk toestemming voor te geven. Alles wat binnen de sessies gebeurt mag er zijn en dat blijft strikt vertrouwelijk. Je verhaal is veilig bij mij.

Aansprakelijkheid

Ik, Susanne, kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor mogelijk lichamelijk letsel of psychische klachten. Wanneer cliƫnt onder behandeling is bij een arts (specialist) vanwege een ernstige ziekte of psychiatrische stoornis of hiervan in het verleden sprake was, dient deze zijn/haar behandelend arts/specialist en mij voor aanvang van een consult hiervan op de hoogte te brengen.

Algemene voorwaarden

Voor al mijn diensten en tarieven gelden de algemene voorwaarden. Gemiste sessies of afmeldingen minder dan 24 uur van tevoren worden, in verband met voor jou gereserveerde tijd, in rekening gebracht. Graag verwijs ik je naar de algemene voorwaarden

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven