Sessie van 60 minuten: €80,00
Sessie van 60 minuten in de natuur: €100,00
Sessie van 60 minuten relatietherapie: €150,00

Tarieven zzp’ers/ondernemers:
Voor ondernemers en zzp’ers zijn de genoemde tarieven exclusief btw (inclusief factuur).

Elke retraite of ander evenement heeft een eigen tarief. Er zijn mogelijkheden om vergoeding te krijgen voor mijn diensten. Werkgevers zijn steeds vaker bereid om te investeren in de fysieke en mentale gezondheid van hun collega’s. Vaak bieden werkgevers de werknemers een budget aan om te investeren in hun persoonlijke groei.

Als je kampt met stressgerelateerde klachten, een burn-out hebt of herstellende bent van een burn-out, kun je met je de bedrijfsarts en werkgever overleggen of een persoonlijk traject ondersteunend is en waarde toevoegt aan jouw proces.

Daarnaast zijn privé de kosten voor therapie en persoonlijke ontwikkeling boven een bepaald bedrag fiscaal aftrekbaar. Kijk voor de exacte voorwaarden op de site van de belastingdienst.

Ondernemers en zzp’ers kunnen de kosten als ondernemerskosten meenemen (persoonlijke ontwikkeling). En de training is volledig zakelijk aftrekbaar. 

Afspraak afzeggen?

Gemiste sessies of afmeldingen minder dan 24 uur van tevoren worden, in verband met voor jou gereserveerde tijd, in rekening gebracht. Voor evenementen gelden andere voorwaarden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven