Onlangs heb ik het vrouwenweekend bij Susanne gevolgd. Wat een mooie dagen waren dat. Heel knap zoals Susanne binnen een korte tijd een veilige omgeving weet te creëren waarin je helemaal jezelf mag zijn. Er was een supermooie groepsdynamiek waarin we allen ons eigen proces konden gaan. En wat een uitwerking heeft het op mij gehad, ook de weken daarna nog. Ik ben me nog bewuster geworden van mijn sensitiviteit en dat ik daar naar mag luisteren. Ik kijk uit naar een volgend moment. Susanne bedankt!

Marieke

De vrouwenretreat die Susanne organiseerde was intens, speels, diepgaand en transformerend. Haar warme aanwezigheid zorgt voor een veilige bedding om te kunnen ontdekken en groeien.

Isabelle

Goed georganiseerde vrouwenretraite, Susanne is toegewijd en gepassioneerd, ik zag een beetje op tegen de groepsgrootte, maar dit was achteraf gezien helemaal niet beperkend. Prachtige locatie in de natuur, goede begeleiding van het gehele team. Mooie oefeningen om af en toe ook even uit je comfortzone te stappen. Aanrader!

Eline

Zacht, lief, veilig, doortastend, vrolijk, eerlijk en direct. Dat zijn de woorden die in mijn opkomen wanneer ik aan Susanne denk n.a.v. het retreat. Wij hebben genoten van de setting waarin het retreat werd gegeven, maar vooral ook de sfeer die zij samen met het team weet neer te zetten. Het zorgde dat ik mij bij Susanne kon laten zien in alle kleuren die ik in mij heb en deze werden zonder oordeel ontvangen, waardoor ik mij nog meer heb weten te openen. Dank lieve Susanne…

Lonneke

Na de gesprekken met Susanne voel ik me zo ‘aan’ staan. Ze kijkt naar je, echt naar je. En flikkert vervolgens alle schillen van de ui weg om bij de kern te komen. Heel erg fijn dit!

Nathalie

Wat een prachtig vrouwenretreat! Susanne heeft een zeer veilige, bedding verzorgd waarin diepgang, speelsheid en verbinding konden zijn. Ik heb het zó fijn gehad met andere vrouwen en mezelf. Het gecreëerde veld liet mij drempels overwinnen in zachtheid.

Willeke

Ik ben nog nooit zo trots geweest op het feit dat ik een vrouw ben. Susanne helpt mij enorm met alles laten stromen en laten zijn zoals het is. Ik ben heel dankbaar dat ik elke keer weer welkom word ontvangen! 

Kiara

Bij deze raad ik Susanne, als therapeut /coach, bij iedereen aan die opzoek is naar de beste versie van zichzelf. Én ook bij het omgaan met hoog sensitiviteit én hoog gevoeligheid. Haar liefdevolle en vrolijke manier van werken motiveert enorm en geeft een vertrouwd en veilig gevoel, al vanaf het eerste moment. Ik vind Susanne uitblinken in het feit dat zij echt perfect weet wat je nodig hebt op een bepaald moment. De ene keer is het een luisterend oor bieden en de andere keer is het een uitleg over hoe het leven nou écht werkt. Hier heb ik echt enorm veel van geleerd en dit heeft mijn mindset ook positief veranderd. Het huiswerk dat Susanne meegeeft zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijf tijdens de sessies door en sluiten ook perfect aan op je eigen loopbaan. De behandelingen die Susanne geeft hebben op alle niveaus van mijn leven een positief effect gehad. Ook raad ik aan om een reiki cursus bij Susanne te volgen, zodat je zelf ook aan de slag kan met behandelen en helen.

Amber

Op het moment dat ik even wat ondersteuning nodig had in mijn leven, wist Susanne mij écht weer te laten thuiskomen bij mezelf. De fijne reset sessie bracht mij veel ontspanning maar er kwam ook veel los. Dat was echt even nodig! Ik voel dat ik nu weer volledig in mijn kracht sta. Susanne voelt feilloos aan waar de blokkades zitten. Ik voel me veilig bij Susanne en haar warme persoonlijkheid maakt dat je voelt dat je echt welkom bent. Dankjewel lieve Susanne! Ik kan er weer tegen!

Brigida

Susanne is een warme, gepassioneerde therapeute die weet waar het om draait. Zij weet makkelijk op je in te loggen en voelt haarzuiver aan hoe je energetisch bent afgestemd. Zij zet je aan tot zelfreflectie en tegelijkertijd word je geprikkeld om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen handelen.

Haar energetische sessies zijn prettig en doen echt iets met je! Haar pure werkwijze , haar liefdevolle benadering en haar warme uitstraling maken Susanne voor mij tot een bijzonder goede therapeute!

Dank voor alle goeds tot nu toe en hopelijk ook voor in de toekomst!

Anoniem

Ken je dat, je voelt precies wat je wilt zeggen, maar de woorden kan je niet vinden. Dat is wat er gebeurt als ik wil beschrijven hoe de sessies met Susanne zijn. Vanaf het moment dat ze op mijn pad verscheen, is mijn lichtje feller gaan branden. Voel ik pijnstukken aangeraakt worden en geheeld. 

Zij leert mij, mij te zijn, mij te voelen, genoeg te hebben met en aan mij. Ik zink steeds verder in mijzelf. Durf alleen te zijn, wetende dat ik niet eenzaam ben of weer wordt, want ik ben met mezelf. 

Ze is warm en begripvol, maar ook lekker eerlijk en duidelijk. Zij helpt mij veranderen naar die vrouw die ik al zo lang wil zijn, hoe eng ik het ook vind…met de wetenschap dat ze er voor mij is, durf ik het wel aan.
Ik wens iedereen een Susanne toe, het is het zo waard!

Ik geloof toch dat het gelukt is om mijn gevoel te delen. Al is dit alleen maar het stuk wat in woorden uit te drukken is…

Antoinet

Ik heb nu 3 online sessies gehad en elke keer verbaas ik mezelf wat je in een korte tijd kan bereiken. Susanne legt duidelijk uit en laat je liefdevol op ontdekkingsreis gaan met bruikbare tips en handvatten. Als je ergens tegenaan loopt, is zij ook altijd bereikbaar en reageert snel. Ik kan elke vrouw die zichzelf beter wil kennen, of worstelt met trauma’s de sessies met Susanne aanraden!

Eva

Susanne heeft mij van een probleem afgeholpen wat mijn hele leven beïnvloedde. Ik lijd aan vaginisme en had een hele grote afkeer voor mijn eigen yoni. Ik heb tot mijn 21e nog nooit iets naar binnen kunnen brengen, ik vond het eng, vies, en dacht dat het op slot zat. Na bij minimaal 7 of 8 verschillende mensen en bedrijven geweest te zijn zonder ook maar enig resultaat, kwam Susanne op mijn pad. Zij heeft me zo op mijn gemak laten voelen als geen ander eerder gedaan had, en heeft me in 3 sessies van het probleem af weten te helpen waar ik al een leven lang mee kampte. Ik ben nog steeds op een journey om meer in mijn eigen lichaam te komen, en ik heb nog steeds stappen te maken; maar zonder Susanne was ik nooit gekomen waar ik nu ben.

Annebelle

Wat een waanzinnige reis hebben we samen mogen maken. Jij weet op een liefdevolle manier een veilig veld neer te zetten door ontzettend duidelijk te zijn en een voorbeeld te geven hoe je je grenzen aangeeft en goed voor jezelf zorgt. De veiligheid maakte dat ik bij een diep trauma mocht komen en het was heel fijn om je naast me te zien en te voelen toen ik weer langzaam terugkwam. Een zeer dankbare medereiziger. 
 
Janneke 

Bij Susanne heb ik een Reset Sessie gehad. Wat was dat heerlijk. Een hele lichte behandeling om je systeem even te resetten en helemaal te ontspannen. Ieder deel van mijn lichaam werd even aangeraakt en kreeg zijn aandacht. Dat vond ik heel mooi. Het was ontspannen, liefdevol en zacht. Dit ga ik zeker vaker doen.

Deborah

Ik vond het een hele stap om iemand te vragen voor hulp. Ik wist dat het nodig was en toen kwam ik Susanne tegen. Het had zo moeten zijn. De sessies die ik met haar heb helpen me veel. Mensen om me heen zien ook verschil. Zeker een aanrader

Anoniem

In een korte tijd is er veel verandert in mijn leven, doordat ik Susanne mij heb laten helpen. Ik begon aan deze reis al een onzeker meisje en ben eruit gekomen als een sterke jonge vrouw. Susanne heeft geleerd dat ik in mijzelf mag geloven en trots mag zijn op wie ik ben. Ik gun iedereen dit gevoel! Ik begin steeds meer te ontpoppen en blijf iedere keer weer dankbaar wanneer ik bij Susanne ben geweest.

Karin

Na een aantal heftige gebeurtenissen en een burnout kwam ik bij Susanne terecht.

Vanaf het eerste contact voelde ik gelijk een klik. Bij de eerste sessie kwam alles eruit en vanaf toen is het bergopwaards gegaan. (En uiteraard gaan niet alle weken positief en makkelijk, maar met haar hulp kan ik het weer dragen). Zij geeft mij handvaten om weer terug te komen naar mijn basisgeluk. Door de healings komen er ook veel dingen los, die ik met haar hulp aan durf te pakken. Voor mij de juiste persoon op het juiste moment.

Inge

Susanne kan op een subtiele En veilige manier doorgronden waar er blokkades zitten. Door middel van haar zorgzame zijn en aanraking, voel je je snel op je gemak, waardoor het veilig en ok is om aan deze blokkades toe te geven en te verwerken. Je kan altijd bij haar terecht en is een inspiratie om jezelf voorop te zetten.

Lisa

Buiten een uiterst ervaren hulpverlener met een schat aan kennis en ervaring is Susanne ook een heerlijk, lief en respectvol mens vol humor! Ze is oprecht, eerlijk en werkelijk geïnteresseerd in wie je bent als mens. Haar intuïtieve inzichten en liefdevolle wijze van communiceren maken dat je vol openheid naar jezelf durft te kijken en de wens om vanuit en vooral voor jezelf te groeien ontbrandt.

Natasha

Dankzij de healing bij Susanne, kom ik weer beter bij mijn gevoel. Het lijkt alsof er luikjes zijn opengezet, waardoor mijn gevoel zich vrij kan bewegen en niet meer zo diep is weggestopt.

Marijke

Het is alweer een tijdje geleden dat ik de workshop ‘Worden we je werkelijk bent’ heb gevolgd bij Susanne. Je voelt de rust, het fijne karakter van Susanne en de energie direct zodra je bij Susanne in de praktijk komt. Tijdens de workshop hielp Susanne om te kijken naar hoe ik in mijn eigen kracht kon komen te staan. Ik voel mij snel erg onzeker en tijdens deze workshop ben ik erachter gekomen wat nu de kern hiervan is. Wanneer het allemaal wat te veel wordt, kan je je gewoon even terugtrekken in haar huis. Ze stelt haar hele huis voor je open waardoor ik mij meteen thuis voelde. De healings die ze tijdens de workshop geeft hebben nog dagen doorgewerkt. Nu probeer ik nog steeds de dingen toe te passen die ik tijdens de workshop heb geleerd. De workshop is zeker een aanrader en wanneer ik weer een duwtje nodig heb in de goede richting, zal ik weer aankloppen bij Susanne.

Saskia

Susanne is mooi als mens en als hulpverlener. Ze staat echt in haar kracht als ze mensen verder kan helpen. Ze sluit daarbij goed bij je aan, waardoor je je gehoord voelt. Ze schroomt er echter niet voor om confronterend te zijn als dat nodig is. Ook is ze bereid naar zichzelf te kijken, wat ik een pré vind bij een hulpverlener!

Chantal

Ik heb Susanne leren kennen als een zeer betrouwbare en kundige hulpverlener. Hard werken is haar op het lijf geschreven met oog voor details. Daarbij heeft Susanne een zeer invoelend vermogen gepaard gaande met een flinke dosis humor. Een zeer prettige collega!

Sonja

Bij Susanne voel je je meteen thuis. Ze is zacht en stelt je meteen gerust. Ze luistert naar je, en is er helemaal voor jou. Ze heeft me al een paar keer behandelt en ook heeft ze me begeleid met een wandeling in het bos en een coach gesprek. Ze zit meteen bij de blokkade, en geeft tools mee hoe je er thuis zelf aan kunt werken. Het is altijd raak wat ze zegt. En na de behandelingen voel ik me gelijk een stuk beter. Ze is een liefdevol, oprecht en eerlijk persoon. Een aanrader voor iedereen die bewust wilt worden van zijn/haar blokkades en er ook echt iets aan wilt doen.

Charissa

Ik ken Susanne als een energiek en enthousiast persoon. Wie doortastend kan zijn wanneer nodig en ook weet wat ze doet. Ik kan praktijk Susanne zeker aanbevelen. Susanne luistert goed naar de hulpvraag en gaat daarna aan de slag en is goed afgestemd op haar intuïtie en waar de behoefte van haar cliënt ligt.

Ellen

Ik ken Susanne alweer een aantal jaren. Ze is een warme, fijne en positieve vrouw waar je je direct thuis bij voelt. Ze is altijd geïnteresseerd en stelt precies de goede vragen. Ze zorgt er voor dat je beter naar je gevoel gaat luisteren en dat je daar op kan vertrouwen!

Kim

Susanne kan zich erg goed afstemmen op de energie van de ander. Je voelt haar betrokkenheid en liefde tijdens de behandeling. Ze is zelf in balans, goed met beide beentjes op de grond. Hierdoor creëert ze een veilige, vertrouwde situatie, waarin de ander kan ontspannen en geheeld kan worden.

Marloes

Ik heb meerdere cursussen bij Susanne gevolgd. En ik heb een waanzinnige teacher aan haar gehad en nog steeds. Ze heeft een aardse, praktische, no-nonsense aanpak en heeft de gave om alles super concreet te maken. Susanne heeft telkens ingevoeld waar ik sta en na iedere training stapte ik naar buiten met zeer concrete handvatten om weer verder te gaan. Ook zet ze je in je vrouwelijke, godinnen kracht en nodigt ze je uit om alles vanuit zachtheid, volledige aanwezigheid en liefde uit te voeren. Kortom een perfecte mix dus!

Femke

Bij Susanne voelde ik me gelijk thuis. Wat een fijne energie! Ze heeft me met een begeleidingstraject geholpen op weg te gaan, op reis naar mijn eigen, echte ik. Ik ben er nog niet maar voel me gesterkt en gehoord door Susanne. Dank je!

Patricia

Vorige week kwam ik thuis van een meerdaags retreat wat Susanne gaf. En oh boy, ik kwam thuis die week! Bij mezelf, mijn triggers, het schaduwstuk wat daar nog altijd zit werd geraakt. In alle veiligheid van de setting door Susanne gecreëerd (safety is key!) kon ik daarmee aan de slag. Ik heb gelachen, gehuild, gedanst, gespeeld en het kon en mag er allemaal zijn! Dank daarvoor! Ik heb enorm genoten! 

Sandra

Wat een fijn, lief en warm onthaal als je binnenkomt bij Susanne. In eerste instantie wist ik niet wat ik mocht verwachten, maar er heerste meteen een rustige en ontspannen sfeer. Susanne straalt enorm veel rust, begrip en liefde uit. Bij haar voel je jezelf direct op je gemak. De behandeling was vreemd om te ervaren, maar tegelijk ook goed en prettig. Ik was erg terughoudend over het effect van de behandeling. Maar nu na een week durf ik hardop te zeggen dat het mij goed gedaan heeft. Ik voel me beter en heb de indruk dat de eerste stap is gezet in mijn welzijn. Dat wat ik wil bereiken neemt serieuze vormen aan. Het begin is er en het voelt goed. We gaan door, ik ga het redden!! Dank je wel lieve Susanne voor je hulp en begrip.

Miranda

Susanne is een top therapeut: intuïtief, helder voelend, gebruikt humor en direct. Haar behandelingen komen tot de kern en ik kwam er weer helemaal dicht bij mezelf vandaan. Absolute aanrader!

Juul

Susanne heb ik een keer gevraagd om met onze zoon van 14 in gesprek te gaan. Wat gaat er in hem om? Is hij wel “happy?” Onze zoon heeft dit gesprek als prettig en okay ervaren en zei: “mam dit deed ik ook een beetje voor jou” En eigenlijk was dat niet de bedoeling; ik wilde hem juist een cadeautje geven om met een warm persoon als Susanne kennis te maken. Achteraf gezien heeft Susanne mij telefonisch een aantal “tools” gegeven en deze zijn echt passend bij Chiel. Onze band is daardoor versterkt!

Gaby

Ik ben een paar keer behandeld door Susanne. Ik heb haar ervaren als een zeer deskundig therapeut. Haar houding is open, liefdevol, zacht en direct. Ze heeft kennis van verschillende behandelingsmethode en is daardoor veelzijdig. Door haar hoog gevoeligheid heeft ze snel oog voor detail. Door haar levenservaring en wijsheid kan zij zich goed inleven in uiteenlopende klachten en problematiek. Haar aanpak is vooral no-nonsense. Ze houdt van aanpakken en doorpakken. Ben je daadwerkelijk bereid je klachten en problematiek op een effectieve manier aan te pakken dan ben je bij haar aan het juiste adres!

Johan

De behandelingen van Susanne zijn altijd raak. Ze ziet en voelt snel waar de pijn zit, en kan dit op een respectvolle manier bespreekbaar maken. Door de liefde en aandacht die ze in de voorbereiding, ontvangst én de behandeling zelf stopt, voelt een behandeling bij Susanne in haar fijne praktijkruimte helemaal veilig. Ik heb zelf altijd veel gevoeld bij haar healings en na een behandeling bij Susanne voel ik me altijd helemaal opgeschoond en voelt mijn energie weer als van mij. Ze weet en durft te doen wat ze voelt. Daarnaast heb ik altijd een gerichte oefening meegekregen om aan te werken. Daardoor krijg ik ook zelf tools om gericht aandacht aan te geven en mijn proces in gang te zetten. Volledig in liefde en aandacht ondersteund door Susanne. Ik kom niet voor niets vaker bij haar terug.

Carolien

Susanne en ik hebben samen gewerkt in de Jeugdzorg in het jaar 2013/2014. Ik heb Susanne leren kennen als een vrouw die altijd vol energie is, zorgzaam is en klaar staat voor anderen. Susanne is in staat om dichtbij zichzelf te blijven en heeft een fijngevoelige intuïtie voor de behoeften van een ander. Je bent een echt “gevoelsmens”, wil jezelf altijd ontwikkelen en uitdagen en bent simpelweg een Supervrouw!

Donna

Lange tijd met Susanne samengewerkt. Susanne is een altijd positief en een warme persoonlijkheid. Susanne is een echte aanrader!

Jacqueline

Susanne is een enorm warm en liefdevol persoon. Dat merk je in de behandelingen en in de vele gesprekken die je met haar voert. Ze wist mij volledig in mijn kracht te zetten, waardoor ik de praktijk met een fijn gevoel verliet.

Desi

Eind juli kwam ik via een vriendin bij een workshop van Susanne terecht. Toen ik de verwarmende ogen en brede lach van Susanne zag voelde ik me meteen thuis en vertrouwd. De workshop heeft verrassende inzichten gegeven in thema’s die al lang in mijn systeem vastzaten. Ik heb echt fysiek ervaren wat Susanne kan bijdragen dmv healing en het afstemmen op mij als persoon, als geheel. Ze heeft geholpen weer meer op mijn intuïtie te vertrouwen en los te laten wat niet bij me hoort. Ik denk een aanrader voor iedereen!

Leen

Al een tijdje was ik op zoek naar wat ondersteuning. Ik voelde me al een tijdje niet lekker in mijn vel en wist dat er iets aan de hand was. ‘Toevallig’ (niets is toeval) gaf iemand mij het kaartje van Susanne, en heb ik haar gemaild. Ik kreeg bijna direct antwoord terug en we zijn al snel samen gaan zitten voor de intake. Dat voelde meteen goed! En het vertrouwen was er. We hebben een plan opgesteld en de therapie begon. 

Er is sindsdien erg veel veranderd en gebeurd. Ik heb alle adviezen van Susanne opgevolgd en hard met mezelf aan de slag gegaan. Ik wist dat Susanne er iedere stap voor me zou zijn en dat maakte het dat ik het aandurfde.

Haar vertrouwen, steun, geduld en compassie heeft de therapie superfijn gemaakt. Ik kan het iedereen aanraden!

Ymke

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven