VROUWEN- RETREAT – 6 t/m 9 juni 2025

Ontdek de magie van jouw vrouw zijn. Alle magie zit al in jou zelf, je mag haar ontdekken zonder onderweg te verdwalen. Tijdens dit lichaamsgerichte retreat kom je via diepe healing bij jouw innerlijke kracht en unieke essentie.  

Je mag loslaten wat niet meer dient en thuiskomen in je lichaam

Door opnieuw in verbinding te gaan met jouw vrouwelijke energie, je lichaam en je sensualiteit ontdek je jouw vrouw-zijn in al haar facetten. We doen dit in een groep gelijkgestemde vrouwen. Van oudsher kwamen vrouwen al samen voor magisch krachtwerk en ook nu blijkt nog steeds dat de energie van het collectief de sterkste werking heeft.  

Je creëert ruimte om jouw plek hier op aarde in te nemen

Dat doen we door te werken met sjamanistische, tantrische energieën, rituelen en heilige ceremonies. We beginnen met schaduwwerk en traumarelease. Zodra jij de ruimte hebt kun je je verbinden met moeder aarde en alle kosmische energieën. We ontwaken het heilige, innerlijk vuur en activeren jouw bekkenkracht. 

Over heilige seksualiteit 

Al bij de oervolken werd seksuele energie gezien als een directe expressie van levenskracht. Seksualiteit werd gevierd, want het is vreugde, het is liefde en het is zó krachtig dat het alles om ons heen in beweging brengt. Helaas zijn veel vrouwen juist op deze lagen geblokkeerd. In onze samenleving heerst een taboe op lichamelijkheid, sensualiteit en seksualiteit en wordt vooral de vrouwelijke seksualiteit onderdrukt. De intentie van dit retreat is om jouw vrouwelijke seksualiteit in ere te herstellen: grenzeloos, zonder angst, taboe of schaamte.  

Omdat ieders relatie met seksualiteit hoogstpersoonlijk en gekleurd is door tal van factoren, heb ik dit retreat met zorg, aandacht en zuivere afstemming samengesteld. Het doel is om je een veilige omgeving te bieden waarin je op je eigen tempo alle aangereikte kennis tot je kunt nemen, nieuwe dingen kunt ontdekken. Niets hoeft en alles mag. 

 

 A healer does not heal you, a healer is someone who holds space for you while you awaken your inner healer. Your goddess, so that you heal yourself and your whole family line

 

Methodieken die worden ingezet 

 • Energiewerk 
 • Trauma release
 • Kundalini Activatie
 • Innerlijk kind healing
 • Full body/yoni healing
 • Sjamanistisch ademwerk & rituelen
 • Baarmoederwerk (o.a. rite of the womb)

Naast al deze mooie methodieken is er genoeg ruimte voor wat wil ontstaan. Wat mag er ontdekt, beleefd, gevoeld en ervaren worden?  

Wat je van mij kan verwachten 

 • Professionele begeleiding
 • Heilige ceremonies en rituelen 
 • Veilige bedding waar alles mag ontstaan
 • Krachtige geleide meditatie en visualisaties
 • Overheerlijke biologische maaltijden bereid door een fantastische kokkin
 • Connecten met moeder aarde, ontspanning en rust momenten

Voel jij een JA, je bent meer dan welkom! Opgeven kan via info@susannequartel.nl

Investering in jezelf 

€ 650,00 all inclusive

Datum & Tijd

Vrijdag 6 juni, inloop vanaf 19:00 en we starten om 20:00 uur. Maandag 9 juni rond 16:00 uur zullen we het vrouwenretreat afsluiten. 

Waar 

Midden in het bosrijke gebied van Havelte ligt Meeuwenveen, een prachtig complex met veel buitenruimte (gebouw 1), echt een heerlijke plek om te zijn (Meeuwenveen).  

Tarieven

Het tarief voor een 1-persoonskamer: € 745,00 pp.
Het tarief voor een 2-persoonskamer: € 650,00 pp.

Het tarief is inclusief 3 overnachtingen, ontbijt, lunches, diners en deelname aan het programma. Vermeld graag bij je aanmelding of je een 1-persoonskamer of een 2-persoonskamer wilt reserveren. Voor ondernemers en zzp’ers zijn de genoemde tarieven exclusief btw (inclusief factuur). Het retreat is voor maximaal 18 vrouwen en zal doorgaan vanaf 12 vrouwen.

 

Over Susanne

Ik werk dagelijks als therapeut, healer en als medium en laat vrouwen weer écht in contact komen met zichzelf. Ik laat je terugzakken in je hart- en bekkengebied. Stap voor stap pellen we de lagen van jouw huidige zijn af, zodat je als vrouw weer oprecht kunt voelen wie je bent en ook mag zijn.  

Het is mijn zielendoel om vrouwen te helpen zich te openen, het oude los te laten en te transformeren. Ik geef ze hun energetische thuisbasis, hun vuur, kracht en vertrouwen terug. Dat doe ik door hen te inspireren, af te stemmen op hun ziel. Mijn wens is om zoveel mogelijk harten te raken, zodat ik mijn eigen hart en dat van anderen verlicht en de wereld een stukje mooier maak. 

Met expertise in bewustwording, zelfverwerkelijking, sjamanisme en tantra/heilige seksualiteit werk ik in mijn praktijk in Arnhem. Ik werk therapeutisch, energetisch, intuïtief en vooral in het moment. Ik geloof heilig in de kracht van eenvoud en mijn werkwijze is altijd afgestemd, doelgericht en no-nonsense. 

Sjamanistische tantra is voor mij streven naar perfecte balans, het ontwaken van het individuele bewustzijn. In 2011 kwam ik voor het eerst in aanraking met tantra in een sjamanistische intense reis. Ik was meteen positief getriggerd en ben begonnen aan mijn innerlijke tantrische reis. Inmiddels 12 jaar later ben ik geïnspireerd en opgeleid door verschillende teachers in het buitenland. En ik denk dat ik er prima in ben geslaagd om deze zeer oude sjamanistische- tantrische teachings om te zetten naar meer westerse teachings zoals tantrische leefwijze, heilige seksualiteit, astrale healing en genezing. Lees meer over Susanne.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven