Vrouwentraining voor professionals

In deze training nodig ik vrouwen uit die bereid zijn in hun diepte te zakken. Die hun vrouwelijk potentieel willen ontwaken, sensueel leiderschap willen belichamen en die zich willen ontwikkelen als begeleider van processen rond bewustzijn, vrouw-zijn, heilige seksualiteit, heilige rituelen en ceremonies. 

Ben jij een professional, coach of anders en wil jij vrouwenwerk integreren in jouw werkwijze? Dan is deze exclusieve training voor jou. Ik leer jou in vijf maanden hoe je kunt werken met vrouwen. Individueel of in een groep. 

Verdieping in het vrouwelijke pad en vrouwelijke wijsheid

Het vrouwelijke pad is voor de vrouw die haar Wijsheid wil herinneren en haar leven wil vormgeven naar de roep van haar ziel. Het is een reis van het hoofd, via het hart naar onze yoni, waarbij ze haar diepste waarheid belichaamt en haar medicijn kan delen met de wereld.  

 

It’s time to remember your ancient wisdom. Are you ready to open yourself for the Divine Feminine

 

In deze verdiepende training zak je diep in jezelf en leer je veilig ceremonies te begeleiden. Je gaat de verbinding aan met je diepste zelf, jouw innerlijk weten. Door aan de slag te gaan met jouw eigen diepere lagen kom je volledig in je eigen kracht, waarna je dit afgestemd en liefdevol kunt verspreiden.

Kom binnen in de Heilige Tempel

Deze vrouwentraining is een herinnering aan oude wijsheden. Het vrouwelijk lichaam is hierin het belangrijkste portaal. Via krachtig lichaamswerk en energetisch werk word je begeleid naar jouw meest zuivere en authentieke kern als vrouw. Dit is de plek waar je in contact komt met jouw heilige essentie en de plek van waaruit pure energie stroomt. We werken via de drie centra van vrouwelijke kracht (hoofd, hart en yoni) en door deze met elkaar te verbinden doe je geestverruimende kennis, ervaringen en inzichten op die doorwerken op de hele essentie van jouw vrouw-zijn. 

Werkvormen

Tijdens de trainingsdagen komen verschillende werkvormen aan bod, waarbij theorie en praktisch werk op elkaar zijn afgestemd. We gaan ook veel doen, toepassen en integreren, zodat jij jouw kennis verder kunt verspreiden. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Filosofie van verschillende sjamanistische richtingen
 • Basiskennis over de mystieke tantrische tradities
 • Het menselijke energiesysteem en chakra psychologie
 • Persoonlijke beschermingstechnieken voor- en tijdens heilig werk
 • Grondbeginsel energiepunten van vrouwen lichaam – healing technieken
 • Trauma theorieën, traumawerk en trauma release
 • Uit het hoofd, in het lijf en de beweging van de ziel
 • Shamanic breathwork – Shamanic Kundalini Activatie
 • Womb healing, blessing initiation – sacred womb awakening,
 • Full body de-armouring en Yoni healing en de-armouring
 • Kennis over de magische seizoenen van onze cyclus
 • Alles over veilig spaceholden, systemisch werk – aanwezig zijn
 • Natuurmagie: edelstenen, kruidenmagie en -geneeskunde. Welke producten kun je uit de natuur halen en gebruiken voor je dagelijks leven en heilige ceremonies.

 De vrouwentraining is voor jou als…

 • Je reeds een spiritueel pad bewandelt en klaar bent om een stap dieper af te zakken
 • Jij je creatieve en seksuele energie vrij wil laten stromen en je wil verbinden met je oer-energie
 • Je de verbinding met je baarmoeder wil versterken zodat je je kunt afstemmen op je vrouwelijke essentie, je innerlijke wijsheid, je Godin
 • Je een groot verlangen voelt om steeds meer vanuit jouw vrouwelijke essentie, jouw zielsbestemming te leven, vol vertrouwen
 • Je de roep voelt om jouw medicijn dieper te belichamen en bereid bent om de nodige schaduwkanten aan te kijken die mogelijk zullen opkomen in het veld
 • Je het gevoel hebt veel wijsheid in je te hebben, maar niet weet hoe je deze kunt gebruiken
 • Als je bereid bent al je lagen af te pellen, te integreren en je zielsbeweging te volgen
 • Je ‘iets’ met sjamanisme, tantra, natuurmagie wilt gaan doen, maar niet precies weet wat
 • Je graag in samenwerking met moeder aarde jouw medicijn wilt gaan delen
 • Je al reeds spiritueel, therapeutisch of coachend werk doet en aan de slag wil gaan om vrouwen te faciliteren naar hun innerlijke reis met heilige kennis en rituelen.

De prijs voor deze training is € 2500,00 excl. BTW

Voel jij dat je vrouwenwerk, vrouwencirkels en vrouwenretreats wil begeleiden rond de hierboven geschreven thema’s of dat je vrouwen wil coachen rondom deze thema’s? Dan ben je van harte welkom om inspiratie te komen opdoen en verdieping in jezelf te beleven. 

Deze exclusieve vrouwentraining is uniek, deze training geeft je kennis voor de rest van je leven. Ik geef deze training 1 keer per jaar aan maximaal 10 vrouwen omdat ik exclusief wil werken en begeleiden. Van ziel tot ziel.

Deze vrouwentraining kun je ook zien als een groeitraject, het is een basis voor verdere groei in je persoonlijke ontwikkeling. Het zijn 10 live dagen, daarnaast is er een besloten groepswhatsapp waarin je veel steun kan ervaren van de andere vrouwen en mij. Deze training nodigt je uit om zelf verdieping te zoeken en denk hierbij aan zelfstudie en studiebelasting. Kortom deze vrouwentraining is een mega pakket voor vrouwen die met vrouwen willen werken. 

 

In recent years you have made an inward journey. From the outside in. From hard to heart. Then this training is definitely for you!

 

Wat je van mij kan verwachten 

 • Professionele begeleiding
 • Heilige ceremonies en rituelen
 • Lesmateriaal en een uitgebreide reader 
 • Veilige bedding waar alles mag ontstaan
 • Krachtig veld waarin jij mag leren, vertrouwen en belichamen

Integriteit, deskundigheid, belichaming en maatwerk staan bij mij hoog in het vaandel. Jouw commitment is belangrijk om op een professioneel niveau met heilige energieën te werken in het veld. Ben jij daaraan toe? 

Aanmelden

Voel jij een JA, je bent meer dan welkom! Opgeven kan via: info@susannequartel.nl

Let op: Deze training is zeer exclusief en voor maximaal 10 vrouwen. Na je aanmelding zal ik een intakegesprek samen met jou inplannen om samen te voelen of deze training de juiste is voor jou op dit moment.  

Locatie

Nijnsel, Noord-Brabant

Tijd

09.30 – 17.00 uur

Data lesdagen
 
 • Lesdag 1: 1 maart
 • Lesdag 2: 8 maart
 • Lesdag 3: 29 maart
 • Lesdag 4: 19 april
 • Lesdag 5: 26 april
 • Lesdag 6: 10 mei
 • Lesdag 7: 31 mei
 • Lesdag 8: 21 juni
 • Lesdag 9: 5 juli
 • Lesdag 10: 19 juli
Mooie woorden van vrouwen die de vrouwentraining hebben volbracht
 

Ik ontmoette Suus voor het eerst tijdens de Tantra massage training. Ik ben ontzettend dankbaar voor de vele uitnodigingen en uitreikingen die ik tijdens de training kreeg om mijn eigen grenzen neer te zetten. Haar krachtige energie voelt voor mij ontzettend veilig, wat in mijn beleving essentieel is wanneer je innerlijk werk en onderzoek gaat doen, zeker tijdens de Tantra. Haar humor maakt de lastige momenten bovendien verteerbaar. Susanne creëert een omgeving die veilig, oprecht, uitnodigend en uitdagend is. Ze heeft een uitzonderlijk vermogen om aan te voelen wat er in jou of in de ruimte gebeurt en of dit klopt met je eigen overtuigingen. Naast de Tantra massage training heb ik met veel voldoening de Reiki opleiding, Vrouwentraining en diverse retraites bij haar gevolgd. Deze ervaringen hebben mij in vele opzichten ondersteund in mijn eigen proces.

Dèdy

_

Op dit moment volg ik de mooie en waardevolle Vrouwentraining bij Susanne. Voor mij precies waar ik naar op zoek was, hoofd uit, lichaam aan! Susanne creëert moeiteloos een veilige sfeer/ruimte waarin ik mezelf durf open te stellen om alle nieuwe methodes en technieken uit te proberen. Ik kan niet alleen genieten van haar aardse benadering en humor, het is ook heel ondersteunend bij de processen waar ik doorheen ga. Ik ervaar Susanne als een kundige en professionele vrouw en kan werken met haar van harte aanbevelen. Ik sluit niet uit dat ik vaker van haar aanbod gebruik ga maken.

Silvy

_

Suus geeft je tijdens de vrouwentraining een meeeeeega gevulde toolbox vol met inspiratie. Enerzijds is dit content waar je zelf uit kunt kiezen of het bij je past, vb lichaamsgerichte oefeningen, massages en onderdelen van oeroude natuurgeneeswijzen. Anderzijds gaat ze ook in op ondernemerschap, vb van extra aandachtspunten voor een intake tot hoogte van vergoedingen en afnemen of loslaten van een cliënt. De input heeft mij in proces gebracht, na elke lesdag waren er weer nieuwe persoonlijke inzichten om verder op in te voelen. Door dit in een groep te doen, leer je ook veel van elkaar. Suus coacht de groep op een no-nonsense manier, waarbij we regelmatig flink hebben gelachen, en dat doet ze vol met met liefde en passie! De vrouwencursus is een train de trainer concept, voor en door vrouwen, waarmee we samen de wereld een stukje mooier kunnen maken. Een echte aanrader als je wilt starten met een eigen praktijk in lichaamswerk of deze een boost wilt geven! Ahe.

Corina

_

Tijdens de vrouwentraining gingen we aan de slag met alle aspecten van vrouw-zijn. Zowel fysiek, emotioneel, energetisch. We kregen een hele berg methodieken mee, die we zelf ook mochten ervaren. Heel bijzonder om te voelen hoe sommige dingen werkten en andere minder of nog niet. Heel bijzonder ook hoe in deze vrouwengroep alles mocht bestaan, hoe iedereen zichzelf mocht en kon zijn. Suus daagde ons uit om uit onze comfortzone te komen. Zacht en speels, vanuit haar authentieke, vrouwelijke zelf. Ze is echt in staat om vrouwen weer hun vrouwenkracht te laten voelen. Ze empowert en draagt, nodigt je uit in ernst en vrolijkheid, in lachen en tranen, in donker en licht. Dankjewel, lieve Suus, voor de heerlijke ervaringen, je prachtige vrouw-zijn, de wonderlijke tocht die in heel mijn wezen nazindert. Ahe 
 
_
 
Ik heb zo ongelofelijk veel van Susanne geleerd tijdens de Vrouwentraining. Theorie en praktijklessen waar ik minstens nog jaren op door kan studeren. Maar daarnaast ook veel eigen proces werk mogen ondergaan gedurende deze training. Susanne weet de juiste knopjes te vinden en je vervolgens te begeleiden naar heling. Thank you so much.
 
_
 
Susanne beheerst de kunst om vrouwen mee te nemen op een pad van zelfbevrijding en bekrachtiging. De manier waarop ze onze groep heeft gegidst doorheen kwetsbare en ‘taboe’ onderwerpen, doet ze zo gegrond en afgestemd, dat het hele proces op éen natuurlijke flow lijkt. Ik heb het gevoel dat wij als individuen en als groep naar een hoger niveau werden getild. Daarenboven heb je van begin tot einde je eigen proces volledig zelf in handen, onvoorwaardelijk gesteund door een groep sisters. Een absolute aanrader.
 
 
 

Over Susanne

Ik werk dagelijks als therapeut, healer en als medium en laat vrouwen weer écht in contact komen met zichzelf. Ik laat je terugzakken in je hart- en bekkengebied. Stap voor stap pellen we de lagen van jouw huidige zijn af, zodat je als vrouw weer oprecht kunt voelen wie je bent.  

Het is mijn zielen pad om vrouwen te helpen zich te openen, het oude los te laten en te transformeren. Ik geef vrouwen hun energetische thuisbasis, hun vuur, kracht en vertrouwen terug. 

Met expertise in bewustwording, zelfverwerkelijking, sjamanisme en tantra/heilige seksualiteit werk ik in mijn praktijk in Arnhem. Ik werk therapeutisch, energetisch, intuïtief en vooral in het moment. Ik geloof heilig in de kracht van eenvoud en mijn werkwijze is altijd afgestemd, doelgericht en no-nonsense. 

Sjamanistische tantra is voor mij streven naar perfecte balans, het ontwaken van het individuele bewustzijn. In 2011 kwam ik voor het eerst in aanraking met tantra in een sjamanistische intense reis. Ik was meteen positief getriggerd en ben begonnen aan mijn innerlijke tantrische reis. Inmiddels 12 jaar later ben ik geïnspireerd en opgeleid door verschillende teachers in het buitenland. En ik denk dat ik er prima in ben geslaagd om deze zeer oude sjamanistische- tantrische teachings om te zetten naar meer westerse teachings zoals tantrische leefwijze, heilige seksualiteit, astrale healing en genezing. Lees meer: Susanne

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven