Sessie

Heb je behoefte aan advies en hulp bij (terugkerende) klachten en problemen? Wil je een verandering in gang zetten, inzicht krijgen in je leven? Of heb je het gevoel dat je jezelf bent kwijtgeraakt en uit balans bent?

Ik kan je verder helpen in mijn praktijk of online. De diensten die ik aanbied naast mijn therapiesessies: 

     Dankzij de healing bij Susanne, kom ik weer beter bij mijn gevoel. Het lijkt alsof er luikjes zijn opengezet, waardoor mijn gevoel zich vrij kan bewegen en niet meer zo diep is weggestopt

In een sessie behandelen we jouw hulpvraag. Omdat iedere vraag uniek is, is ook iedere sessie anders. 

Bij de eerste afspraak voor een therapiesessie of een persoonlijk traject is de kennismaking belangrijk, tijdens deze sessie bespreken we jouw klachten en komen we tot een plan van aanpak. Verwacht ik dat de oorzaak van jouw hulpvraag vraagt om een andere aanpak dan verwijs ik je door. 

Na een sessie voel jij je helder en stroomt de energie weer. Je kunt vooruit. Waar voor de ene persoon één sessie voldoende is, komt de ander terug voor losse sessies of custommade traject. 

Een sessie duurt een uur en kost € 80,00

Sessies in de avond zijn mogelijk op maandag, dinsdag en woensdag avond tussen 19.00 en 22.00. Hiervoor geldt een toeslag van € 15,00 per sessie.

 

 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven