Sessies

In een sessie behandelen we jouw hulpvraag. Omdat iedere vraag uniek is, is ook iedere sessie anders. Ik kan je verder helpen tijdens een online sessie of een sessie in de natuur. Al mijn sessies gaan over bewustwording, over in je lichaam komen, over contact maken met jouw essentie: je intuïtie, je kracht, zelfbeschikkingsrecht, je innerlijke wijsheid, jouw sensualiteit en jouw innerlijke vrijheid.

Bij de eerste afspraak voor een sessie is de kennismaking belangrijk. Tijdens deze sessie bespreken we jouw hulpvraag / klachten en komen we tot een plan van aanpak. Verwacht ik dat de oorzaak van jouw hulpvraag vraagt om een andere aanpak dan verwijs ik je door. Goed om te weten: zo’n uitgebreide kennismaking is een eerste sessie.

Sessie van 60 minuten: €80,00
Sessie van 60 minuten in de natuur: €100,00

Ondersteuning voor jouw bedrijf

Start met jouw zakelijk en persoonlijke ontwikkeling. De focus ligt op duurzaam resultaat. Geen quickfix, business strategieën en marketingtrucjes. Nee, vanuit de juiste houding, energie en een diepgaande stap voor stap transformatie. Voor ondernemers zijn de genoemde tarieven exclusief btw en inclusief factuur.

En goed om te weten: Naast sessies bied ik ook retreats en trainingen aan, bekijk mijn agenda

 

     Dankzij de healing bij Susanne, kom ik weer beter bij mijn gevoel. Het lijkt alsof er luikjes zijn opengezet, waardoor mijn gevoel zich vrij kan bewegen en niet meer zo diep is weggestopt

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven