Sessies

In een sessie behandelen we jouw hulpvraag. Omdat iedere vraag uniek is, is ook iedere sessie anders. Ik kan je verder helpen in mijn praktijk of online. Al mijn sessies gaan over bewustwording, over in je lichaam komen, over contact maken met jouw essentie: je intuïtie, je kracht, zelfbeschikkingsrecht, je innerlijke wijsheid, jouw sensualiteit en jouw innerlijke vrijheid.

Bij de eerste afspraak voor een sessie is de kennismaking belangrijk. Tijdens deze sessie bespreken we jouw hulpvraag / klachten en komen we tot een plan van aanpak. Verwacht ik dat de oorzaak van jouw hulpvraag vraagt om een andere aanpak dan verwijs ik je door. 

Goed om te weten: zo’n uitgebreide kennismaking is een eerste sessie.

Sessie van 60 minuten: €80,00
Sessie van 90 minuten: €120,00

Sessie met je partner

Of het nu gaat om communicatieproblemen, intimiteitsproblemen of andere problemen; je kunt bij mij terecht. Een relatiesessie is een bijzondere sessie voor jou en je partner met een sjamanistische/tantrische insteek. Deze vorm van therapie is voor diegene die vastlopen in hun relatie of juist meer verdieping, verbinding en intimiteit willen. Een relatiesessie is gericht op het vaststellen waar de energie niet stroomt, inzicht geven, bewustwording, kennisoverdracht en het activeren van de hartverbinding doormidden van teachings, meditaties en technieken. Deze technieken zijn eenvoudig, krachtig en effectief. En daardoor zeer geschikt om thuis mee verder te gaan en te oefenen.

Relatiesessie van 90 minuten: €150,00
Relatiesessie van 120 minuten: €190,00

Naast sessies bied ik ook Reiki cursussen, trainingen en retraites aan.

     Dankzij de healing bij Susanne, kom ik weer beter bij mijn gevoel. Het lijkt alsof er luikjes zijn opengezet, waardoor mijn gevoel zich vrij kan bewegen en niet meer zo diep is weggestopt

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven