Sessies

In een 1:1 sessie behandelen we jouw hulpvraag. Omdat iedere vraag uniek is, is ook iedere sessie anders. Ik kan je verder helpen in mijn praktijk of online. Al mijn sessies gaan over bewustwording, over in je lichaam komen, over contact maken met jouw essentie: je intuïtie, je kracht, zelfbeschikkingsrecht, je innerlijke wijsheid, jouw sensualiteit en jouw innerlijke vrijheid.

Bij de eerste afspraak voor een sessie is de kennismaking belangrijk. Tijdens deze sessie bespreken we jouw hulpvraag / klachten en komen we tot een plan van aanpak. Verwacht ik dat de oorzaak van jouw hulpvraag vraagt om een andere aanpak dan verwijs ik je door. 

Goed om te weten: zo’n uitgebreide kennismaking is een eerste sessie.

Sessie van 60 minuten: €80,00
Sessie van 90 minuten: €120,00

Koppelsessie

Of het nu gaat om communicatieproblemen, intimiteitsproblemen of andere problemen; je kunt bij mij terecht. Een koppelsessie is een bijzondere sessie voor jou en je partner met een tantrische insteek. Deze vorm van therapie is voor koppels die vastlopen in hun relatie of juist meer verdieping, verbinding en intimiteit willen. Een sessie is gericht op het vaststellen waar de energie niet stroomt, inzicht geven, bewustwording, transformeren van het oude, kennisoverdracht en het activeren van de hartverbinding doormidden van teachings, meditaties en technieken. Deze technieken zijn eenvoudig, krachtig en effectief. En daardoor zeer geschikt om thuis mee verder te gaan en te oefenen.

Wat is tantra?

Tantra maakt gebruik van oude tantrische technieken, die als doel hebben de seksuele energie te transformeren tot hart (liefdes) energie en daarna tot bewustzijn (eenheid).

Om eenheid te kunnen ervaren met je partner is het belangrijk om eerst eenheid in jezelf te creëren. Dit begint met vergroting van zelfliefde, het ontdekken en ervaren van jouw lichaam en energie waardoor je de harmonie in je en om je heen zal vergroten. Een tantrische koppelsessie is gericht op behoeften, leerproces en/of vergroting van energetische kwaliteit als koppel. Deze sessies zijn maatwerk en hebben een therapeutische werking. Geen koppel is hetzelfde en daarom werk ik in het moment afgestemd op jullie hulpvraag en energie.

Koppelsessie van 90 minuten €150,00
Koppelsessie van 120 minuten €190,00

Naast sessies bied ik ook Reiki cursussen, vrouwencirkels, trainingen en retraites aan.

 

     Dankzij de healing bij Susanne, kom ik weer beter bij mijn gevoel. Het lijkt alsof er luikjes zijn opengezet, waardoor mijn gevoel zich vrij kan bewegen en niet meer zo diep is weggestopt

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven