Groots nieuws! 

Hi lieve mensen,

Ik heb groot nieuws! Ik voel al een tijd dat het anders moet in mijn bedrijf, ik kan niet meer wegkijken en negeren. Mijn gevoel en ingevingen laten dit niet meer toe en ik kan nu alleen maar mijn innerlijke beweging volgen en meebewegen in vertrouwen. Eén ding is zeker: soms is meebewegen héél spannend! En toch ga ik het doen…

Ruim 5 jaar geef ik therapie aan vrouwen en relatietherapie. Nu heb ik besloten om te stoppen met geven van sessies in de praktijk. De praktijkruimte wordt weer mijn privé leefruimte. 

Vanaf 2024 ga ik geen cliënten meer ontvangen in mijn praktijk, maar geef ik alleen nog online sessies. Ik zal daarnaast nog wel sessies blijven aanbieden in de natuur.

Mijn andere werkzaamheden blijven gewoon doorgaan, zoals mijn vrouwenretreats, trainingen en overige retreats.

Ik vind het super spannend om het oude los te laten, mijn comfortabele comfortzone maar het voelt nu zo kloppend. Mijn ziel wil nu expressie geven aan andere vormen en nu meer energie en focus leggen op het geven van groepswerk, retreats, familieopstellingen en trainingen. Het oude loslaten en het nieuwe durven te verwelkomen…

Liefs, Susanne

Berichten gemaakt 68

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven