Van conflict naar flow

In mijn vorige blog heb je kunnen lezen hoe je trillingsfrequenties je verhoogt. Als je in proces zit ontstaan er altijd conflicten. In deze blog wil ik je meenemen in deze stagnaties, blokkades en belemmeringen.

Lastige en pijnlijke emoties zijn niet ‘slecht’!

Aan onze emoties liggen basale energieën te grondslag die zeer nuttig zijn. De energie van troost en verlichting heeft precies dezelfde natuurlijke oorsprong als de energieën waaruit onze alledaagse emoties. Het forceren of vasthouden van deze emoties wijst erop dat je niet in harmonie bent met de flow en essentiële informatie mist.

De vraag is nu: wil je werkelijk verandering? Ik weet dat transformaties processen niet altijd gemakkelijk zijn, geloof mij en soms super pijnlijk. De overgang kan ook vermoeiend en verwarrend zijn. Maar zodra je afgestemd bent zonder in conflict te zijn met je innerlijke systeem zal het leven een stuk aangenamer zijn. En zal je automatisch in je natuurlijke flow terecht komen.

Bewustwording en contact met jezelf is de sleutel! Hoe evenwichtiger jij bent, hoe beter je de principes van energie kunt toepassen. Om de flow te integreren in je leven, vanuit liefde, zonder angst. Want we weten inmiddels dat waar liefde is, is geen angst. En waar angst is geen liefde. Ego gedragen energie is altijd op angst gebaseerd. Onze ego wil de energiestroom stoppen en dit maken tot zoals het leven NU is. Ons ego en ego gedragen energie wil niet veranderen en houdt niet van verandering. Dus we hebben een innerlijk conflict!

Klachten stapelen zich op en je komt vast te zitten in je eigen verhaal. Weet dat jouw systeem altijd weet wat voor jou het beste is. En dat flow altijd in beweging is en doorgaat. Ga mee met de stroom en vertrouw op het proces.

Ik wil je geruststellen: je gevoeligheid kan een kracht worden en je een geweldige vaardigheid geven bij het vinden van je weg in het leven. Het kan je ook helpen om je angsten te doorzien en een liefdevoller mens te worden, echte stabiliteit te krijgen, betere relaties aan te gaan, het leven te creëren dat je nodig hebt en wenst.

Bewust evalueren, plannen maken en doelen stellen met behulp van je natuurlijke flow. Zie vorige blog over evalueren van je leven zoals ik dit doe en adviseer in mijn trajecten en persoonlijke sessies. Weet dat je altijd je problemen kunt voelen aankomen, de meesten mensen zijn er zeer goed in geworden deze signalen te negeren en door te gaan. Zonde! Want dit zijn juist de signalen die zo van belang zijn om het conflict op te lossen.

Alles wat jij aandacht geeft, groeit en hou de focus dus altijd positief en op hartgedragen energie. Zo los jij je conflict op en verhoog jij je eigen trilling. Nogmaals zo simpel is het! Het is tijd om contact te maken met je zelf, met je intuïtie, met je hart en met je ziel. Lets heal! Je hebt geen goeroe, geloofsovertuiging of iets buiten je zelf nodig. Door gewoon hier in je lichaam te zijn, te voelen en aftestemmen, heal je je zelf.

Berichten gemaakt 70

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven