Verhoog je energiefrequentie

Yes, let’s heal je persoonlijke trilling. Wist jij dat alles wat leeft een eigen unieke trilling heeft? Wij hebben allemaal een eigen trilling. Met energiefrequenties bedoel ik je persoonlijke trilling oftewel je energie, je systeem, je vibratie wat je uitstraalt. Mensen die niet goed zijn afgestemd hebben vaak een lage trillingsfrequenties. Dit gaat vaak gepaard met probleem en klachten op meerdere niveaus.

Hoe verhoog je deze energie? 

Vraag jezelf af waardoor jij tot leven komt, waar word je nu echt blij van? Waar ga je van stralen? Voel het maar even, probeer alle kaders in je hoofd los te laten. En doe dat vervolgens, want dit heb jij nodig om je leven te leiden in je eigen Flow. Echt zo werkt het, simpel he!

Persoonlijk doe ik dit regelmatig, even een moment voor mijzelf. En voelen welke koers ik op mag gaan voor het zuiverste en hoogste goed. De vraag is dan altijd: wat wil ik? Wat heb ik hiervoor nodig? Ik evalueer zeer regelmatig mijn leven. Vandaar uit maak ik keuzes. En ik weet dat deze keuzes niet altijd worden begrepen of gewaardeerd door mijn omgeving. Gelukkig leef ik niet voor mijn omgeving, familie, vrienden en anderen mensen. Ik leef alleen voor mijzelf. Dit klinkt misschien vanuit het oude op angst gebaseerde kader egoïstisch, maar het is alles behalve egocentrisch. Als we allemaal vanuit liefde leven zal de wereld een stuk aangenamer zijn.

Zo heb ik recent een keuze gemaakt waardoor in nu in het goddelijke Bonaire ben, heerlijk! Maar in het verleden heb ik ook andere grote keuzes gemaakt vanuit de behoefte naar eenvoud. Je mag hierbij denken: aan meerdere malen ontslag te hebben genomen, lange reizen te hebben gemaakt met een backpack, minimaliseren op alle facetten van het leven, voor de meeste mensen niet voor de hand liggende trainingen en cursussen gevolgd, ga zo maar door.

En weet dat alles mogelijk is! Ik ben het levende bewijs. We zeggen niet voor niks, waar een wil is, is altijd een weg. De enige beperking is die jij vast zet in je hoofd. Leef je leven zoals jij dit wilt. Ik blijf het zeggen…maak contact met jezelf en voel de energiestroom, het verlangen en handel!

Door dagelijks contact met jezelf te maken en bewustwordingsmethodieken toe te passen in je dagelijks leven. En de juiste keuzes te maken verhoog je automatisch energiefrequenties! Echt waar.

Het transformatieproces verloopt echter altijd vloeiend en organisch. Vele fases gaan ongemerkt in elkaar over. Soms kan je voelen dat een proces voltooid is, maar kom je erachter dat je het opnieuw doormaakt, om een nog dieper contact met je ziel te krijgen. Tijd bestaat niet in dit soort processen, jouw unieke processen. Uiteindelijk zal iedereen het transformatieproces doormaken omdat het de hele aarde betreft. Hoe bewuster en actiever je hierin staat hoe gemakkelijke en sneller je ervaring zult doormaken.

Je lichaam, emoties en gedachten beïnvloeden je trillingsfrequenties. Hoe meer jij je persoonlijke veld opruimt, je ziel laat schijnen, hoe hoger je persoonlijke vibraties worden. Open je intuïtie. Let’s shine! Let’s heal je eigen vibratie! Vertrouw op je innerlijke waarnemer en volg de hoogste resonantie!

Berichten gemaakt 70

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven