Het is tijd! Deel II

Het is tijd dat we onze trots claimen! Vroeger waren de vrouwen de afspiegeling van de aarde, de plek van creatie en geboorte, vrije zielen vol vurige levenskracht. De vrouwen waren ontembaar, hadden eergevoel en geloofden heilig in zichzelf. Diep wetend, creatie ademend. Wonderlijk vol vuur, hunkerend naar beweging en actie!

Niemand kan jou bevrijden, maar een ander kan je wel in jouw proces ondersteunen. Echte bevrijding komt van binnenuit. Alles is er al. Jij bent er al. Ik kan je ondersteunen met het bewustzijn maar je mag het zelf doen.

Vrouwen hebben in de afgelopen eeuwen zoveel gedoofd: hun licht, levensenergie, sensualiteit, gevoelens, kracht en zichzelf. Ze zagen het om zich heen, vrouw na vrouw doofde als ze te vurig wilden vlammen. En dus deden wij collectief, onbewust en bewust mee met deze bewegingen. Verbonden in de onzichtbaarheid, angst, pijn, verdriet en in het donker.

In de eeuwenoude samenleving werden naam en bezit geërfd van de moeder. Het is de periode waarin vrouwen zelfstandig waren, vol kracht en zelfvertrouwen! Koninginnen, vrouwelijke stamhoofden en priesteressen gaven de leiding. Rituelen werden door vrouwen gedaan. Er werden rituelen gehouden ter ere van de moedergodin. Mannen konden alleen via deze tempelpriesteressen toegang krijgen tot het hogere bewustzijn. De vrouw stond centraal.

Archeologische opgravingen van nu tonen aan dat de vrouw eeuwenlang het eeuwige principe en de hoogste godheid symboliseerde. De wereld werd als vrouwelijk ervaren met de adembenemede moeder Aarde onder onze voeten. De grootste god die we buiten onszelf plaatsten was een vrouw. Slechts 3% van de 100.000 gevonden voorwerpen was mannelijk. De meest bekende zijn Sheela na Gig, de Minoïsche slangengodinnen en Venus van Willendorf maar er zijn nog zoveel meer opgravingen gedaan bij heiligdomen.

Seks was een handeling waarmee het leven zelf werd geschapen. Het was een heilige daad waarbij extase ons bracht naar het goddelijke en oneindig de verbinding te voelen met de hogere krachten.

Jouw lichaam is heiligdom, eer haar, verzorg haar en zorg dat je vuur blijft branden. Laat alleen liefde toe in jouw warme lichaam, jouw onderbuik, je bekken, je baarmoeder is de plek van creatie. Die mag je beschermen om in je kracht en goddelijkheid te blijven.

Zoals we weten kwam ook aan deze periode aan einde. De heilige godinnen werd verbannen, verbrand en de vereerde vrouwelijke vruchtbaarheid uitgegumd, vervaagd en vernietigd.

Er is alles aangedaan om het jou te laten vergeten. Herinner het je weer! Vanaf nu is de wereld jouw speelveld! Het is tijd voor jouw vurige vlammen, jouw plezier, jouw moeiteloosheid! Jij bent onoverwinnelijk! Het is aan ons het vuur weer te ontsteken en ons onderlichaam weer in ere te herstellen. God leeft in jouw vulva, Yoni. Het is een andere jij, vol wild plezier, opwindend en een tikje obsceen. (Leuk weetje: Laatstgenoemde woord komt van het Oud Hebreeuwse woord ob, wat tovenares betekend! Yeah, hoe tof is dat!)

Laat je nooit tegenhouden door mensen die jou willen verleiden tot apathie. Die twijfelen aan wat jij in je hebt. Begraaf nooit wat in jou leeft, maar laat het geboren worden. Ieder mens verbergt kwaliteiten die uniek zijn. Heb jij de stoutmoedigheid om jouw heilige missie in de wereld te zetten? Herinner jij je de tijd die diep in jou ligt besloten? Hoe speel jij met jouw wildste levensdromen?

Wat het antwoord ook is, dit is wat ik weet: jij bent hier met een heilige missie!

Berichten gemaakt 70

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven