Spirituele intimiteit?

Durf jij te zelf kiezen en jezelf te openen voor echte spirituele intimiteit; zoals seksualiteit, emoties, vertrouwen en verbinding op het diepste niveau?

Échte liefde houdt ons een spiegel voor en eist van ons dat we ons overgeven: pijn loslaten, het verleden loslaten, de muren loslaten, de schaamte loslaten, de verdediging loslaten, de beperkingen loslaten, de angst loslaten…echte liefde is niet voor onnozele zielen. Het is niet gemakkelijk om je over te geven aan liefde, als je in het verleden pijn in je hart hebt ervaren.

Het kan veel inspanning vergen om te leren je hart te openen als bepaalde ervaringen het hebben gesloten. Beschermingsmechanismen kunnen diep ingesleten zijn. Leer weer open te zijn, lief te hebben maar vooral jezelf lief te hebben en bevrijd jezelf van de pijnpatronen die de reis tot nu toe zo moeilijk hebben gemaakt.

De reis naar het hart en naar binnen, oftewel onze innerlijke reis, is de sleutel tot onze verlossing, ongeacht de oorzaak van onze pijn.

Het diepste hartsverlangen is het leven met een partner delen. Voluit liefde geven en ontvangen, dat is wat ons hart werkelijk wil, dat van jou en dat van mij.

Alle harten willen zich openen voor echte liefde. De grenzeloze stroom van goddelijke liefde.

Er zijn maar weinig mannen die het hart van een vrouw binnen kunnen gaan en haar lichaam kunnen openen voor de vreugde van universele liefde. En er zijn weinig vrouwen die in staat zijn hun hart en hun lichaam aan te bieden, om op die manier open om opgeëist te worden.

Angst is het gevoel van weigering. Angst is het gevoel van wantrouwen. Angst is de verkramping van het hart, die openheid terugtrekt achter beschermende muren. Angst is onaantrekkelijk, de ontkenning van liefde, de weigering om zich te openen en om de openheid van de liefde als jouw gave aan te bieden. Angst en de weigering om je als liefde te openen, is de enige reden waarom je seksuele leven en relaties niet goddelijk en vreugdevol zijn.

Angst vormt een schild om je hart en sluit je lichaam af, zodat liefde niet diep in je kan bewegen, om je op te eisen, je te openen, of je in staat te stellen om dieper te vertrouwen dan je zelf-gevoel.

Durf jij echt te zelf kiezen? En jezelf te openen voor echte spirituele intimiteit op het diepste niveau?

Deze blog en het Hart Traject helpen je hierbij!

Berichten gemaakt 70

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven