Taal van de Ziel

Soms moet je een beslissing nemen die je hart pijn doet maar je ziel voedt…⠀

De beweging van je ziel manifesteert zich in je lichaam en vertaald zich in je geest. Bewustzijn en Spirituele groei ontstaat altijd door het onderzoeken van onze innerlijke wereld. De buitenwereld, de uiterlijke dingen, zijn dan een weerspiegeling van de emoties en gedachten van onze innerlijke wereld. Onze innerlijke ervaringen worden dan primair en die in de buitenwereld secondair.⠀

Emotioneel bewustzijn is opmerken wat je in je lichaam opmerkt en voelt. Iedere emotie is een perfecte boodschapper, ze verschaft je informatie over jouw manier van energieverwerking en stelt je zo in staat te kiezen of je op dezelfde manier door wilt gaan of wilt veranderen. Pijnlijke emoties maken je opmerkzaam op dat wat in jou geheeld moet worden. Constante aandacht hebben voor je lichaam en je emoties is het helende medicijn voor je ziel.⠀

Tip: Luister altijd naar de fluisteringen van je ziel. De taal van je ziel; Iedere emotie, gevoel en gewaarwording zijn signalen van je ziel. Leer deze erkennen en herkennen.⠀

Wees vandaag eens extra bewust welke signalen jij van je ziel oppikt!⠀

Berichten gemaakt 71

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven