Tantrische Bekkenmassage

Ontwaak je je vrouwelijke energie!

Specifiek voor vrouwen en hun bekken! Een zeer doeltreffende combinatie van massage met energetische healing, pulsing, rocking en acupressuur. 

Mijn doel is jouw bekkengebied vrij maken van blokkades en ruimte maken in je hele lijf, specifiek in je bekken. Het is een diepgaande healende, meditatieve en ontspannende massage, waarbij jij je kleding aan houdt. Deze vorm van massage wordt over de kleding heen gegeven en ik gebruik geen massageolie.

Ik werk vooral op de eerste en tweede chakra, wat staat voor; verbinding met Moeder Aarde, balans, zelfvertrouwen, verbinding met jezelf en je lichaam. En staat voor je levensenergie, creativiteit, het laten stromen van je emoties, seksualiteit en sensualiteit.

De kracht van ons bekken!

De basis van de vrouwelijke energie ligt in ons bekken en vandaar stroomt de levensenergie door ons hele systeem. Ons bekken is vaak een plek waar wij vrouwen onverwerkte emoties vasthouden, waardoor blokkades kunnen ontstaan en voor problemen kunnen zorgen. De tantrische bekkenmassage, zoals ik die geef, helpt jouw systemen om deze stagnaties los te maken. En het geeft ruimte in je spieren, gewrichten, energiebanen én het herstelt de natuurlijke balans in je hele systeem.

Door de unieke combinatie van ontspanning en beweging in één, werkt deze massage heel diep door en heeft de massage een zeer positief effect op je gezondheid.

Als ontvanger hoef je niets anders te doen dan je over te geven aan de healing, bewegingen, het ritme en de aanraking van mij in een veilige en warme omgeving hier in de praktijk.

Tijdens de massage stem ik mij af op jouw systeem en ben ik volledig in contact met jou. Door mijn aanrakingen maak ik contact met je energiesysteem. Het doel is de energie wakker en los te maken, zodat de energie (Prana) weer volledig kan doorstromen. Het lichaam weet wat het moet doen om terug te keren naar die originele staat. Het zelfhelend vermogen wordt door de massage geactiveerd. De energie die loskomt, werkt als een katalysator om afvalstoffen, angsten, trauma’s, damp, blokkades los te maken en te elimineren.

Het is mijn missie om je weer volledig in je lichaam te laten zakken, zodat je kan ervaren wat er in dat moment gevoeld mag worden, met de wetenschap dat alle ervaringen opgeslagen zijn in al je cellen.

Wat levert het je op:

  • Verbeteren van je energiestroming
  • Je vrouwelijke energie wordt geactiveerd
  • Meer seksuele energie, pleasure en flow
  • Stagnaties worden zachter en laten los
  • Loslaten van emoties en trauma’s die in het bekken liggen opgeslagen met als gevolg vermindering lage rug-, heup- en bekkenklachten.

Sessie duurt een uur en kost € 80,00

Lees meer over tantra massage: tantra-massage

Berichten gemaakt 70

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven