De natuur is niet gek!

Trauma fascineert me, niet alleen omdat ik zelf meerdere traumatische ervaringen heb meegemaakt, maar vooral omdat iedere mens anders op een traumatische ervaring reageert. En niet iedere traumatische ervaring een trauma oplevert. Maar ook omdat ontzettend veel vrouwen vastzitten in hun hoofd, innerlijk zijn geblokkeerd en geen natuurlijk contact meer hebben met hun eigen goddelijke (getraumatiseerde) lichaam. En soms ook hun trauma symptomen accepteren en (ontkennen) negeren door welke reden dan ook. We weten dat een traumatische ervaring de geest verandert maar ook ons lichaam reageert diepgaand op een traumatisch ervaring.

De natuur is niet gek, trauma’s kun je niet negeren!

Trauma is een gevolg van het geblokkeerd raken van een natuurlijk proces. Bij trauma blokkeert de levensenergie en dit zorgt voor stagnaties, de energetische krachten die tot trauma leiden zijn enorm sterk. Trauma wordt vaak onderschat, maar een traumatische ervaring kan verlamming veroorzaken in benen, armen of allebei, chronische vermoeidheidsyndroom, spijsverteringsproblemen, een ernstige vorm van PMS en veel meer zogenoemde psychosomatische klachten.

Trauma’s zijn een onontkoombaar feit. Maar trauma kunnen worden genezen en ze kunnen (met de juiste begeleiding zelfs transformerend werken. Een trauma kan de drijvende kracht zijn achter psychologisch en spiritueel ontwaken.

Oosterse en sjamanistische genezers erkennen al meer dan duizenden jaren dat trauma niet alleen gezien kan worden als een psychologische en mentale stoornissen van de geest. En daarom werk ik juiste met deze twee prachtige systemen van geneeskunde uit de oude wijsheid en de natuurwetten!

Oude wijsheid op het verwerkingsproces: ieder cel in ons lichaam, onze gedachten en onze gevoelens bestaat uit energie, intelligente oerenergieën. Alles is energie. De meeste trauma therapieën richten zich op de geest, maar wanneer we de essentiële rol van het lichaam niet aan de orde stellen, zullen we een trauma nooit volledig kunnen verwerken! Als lichaam, geest en ziel niet als eenheid wordt behandeld, kunnen traumatische ervaringen nooit diepgaand begrepen of verwerken.

Mijn zienswijze is dat traumaverschijnselen eerder biologisch en energetisch dan psychologisch zijn. Door dit helder weten heb ik in mijn puberteit bewust andere (alternatieve) routes genomen en werk ik in mijn praktijk voornamelijk op een (energetische) lichaamsgerichte manier.

Verwerking van trauma is een natuurlijk proces. Dit proces kan je niet afdringen en heeft een natuurlijk ritme. Ik kan je hierbij helpen en weet een verwerkt trauma een groot geschenk is, dat ons terugbrengt naar de natuurlijke wereld van harmonie, (zelf)liefde, pleasure, vreugde en compassie.

Berichten gemaakt 68

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven