Tantra Massage

Wat is Tantra Massage?

Tantra en massage zijn eigenlijk twee losse elementen. Tantra is een spiritueel pad vanuit een zeer oude Indische wetenschap om fysieke, emotionele, mentale en spirituele bewustzijn te bereiken. En de meeste technieken in de massage komen uit de Ayurvedische leer. Ayurveda is een traditionele geneeswijze. De tantra massage zoals ik die geef (alleen aan vrouwen) is een combinatie van deze twee authentieke systemen.

Tijdens de massage van 2 uur stem ik mij af op jouw systeem en ben ik volledig in contact met jou. Door mijn aanrakingen maak ik contact met je energiesysteem. Het doel is de energie wakker en los te maken, zodat de energie (Prana) weer volledig kan doorstromen. Het lichaam weet wat het moet doen om terug te keren naar die originele staat. Het zelfhelend vermogen wordt door de massage geactiveerd. De energie die loskomt, werkt als een katalysator om afvalstoffen, angsten, trauma’s, damp, blokkades los te maken en te elimineren. Bij mijn massages maak ik gebruik van natuurlijke etherische oliën.

Het is mijn missie om je weer volledig in je lichaam te laten komen zodat je kunt ervaren wat er in dat moment gevoeld mag worden, met de wetenschap dat alle ervaringen opgeslagen zijn in al je weefsels.

Tantramassage is een energetische behandeling waarbij ook seksuele energie aandacht krijgt. Seksuele energie in deze therapeutische vorm kan je transformeren omdat het een enorme kracht heeft om op alle lagen van je systeem te komen. Ik gebruik deze energie om mijn holistische benadering vorm te geven. Binnen de Ayurvedische massage is het gebruikelijk om het gehele lichaam te masseren, zowel extern als intern. Externe massage werkt met de buitenkant van het lichaam en oefent druk uit op verschillende punten. Bij interne massage werk ik met de yoni. Dit wil niet zeggen dat dit in elke massage aanbod zal komen, omdat ik intuïtief werk.

  Zonder veiligheid geen contact
Zonder contact geen intimiteit
Zonder intimiteit geen liefde
Zonder liefde geen seksualiteit
En zonder liefde en seksualiteit…geen levenslust


Tantra is een uniek spiritueel pad, het is namelijk een pad voor (zelf-) liefde, bewustwording, balans en harmonie. Tantra is een weg die snel tot de kern komt. Tantra is niet zweverig. Sterker nog, tantra is juist aards. Tantra is kennis, bewustzijn, transformatie, zelfrealisatie, een prachtig authentiek spiritueel systeem! In de kern gaat tantra over je niet verzetten tegen de stromen van energie, maar er juist mee leren zijn. Daardoor wordt je leven dieper, voller en rijker. Tantra brengt je dichter bij je zelf.

Een tantramassage is kwetsbaar, daarom ben ik zeer voorzichtig en zorgvuldig. Het helpt je je aandacht naar binnen te richten om het goddelijke in jezelf te vinden. En we worden uitgenodigd om de krampachtigheid waarmee we onze seksuele energie en levensenergie onder controle houden los te laten. En in plaats daarvan te doorvoelen, te ontmoeten, te herkennen en te omarmen.

Een tantra massage kost € 200,00

Lees ook: Tantra blog I, II & III + Tantrische bekkenmassage

Berichten gemaakt 71

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven