Voel jij je anders?


Heb je al je hele leven het gevoel dat je anders bent dan anderen? En voel je heel sterk dat je een taak hebt te vervullen hier op aarde?

De kans is groot dat jij een lichtwerker bent. Persoonlijk resoneer ik niet op de term Lichtwerker en daarom gebruik ik gevoelig of HSP. Gevoelige mensen hebben vaak een opdracht om licht en liefde te verspreiden. We weten diep van binnen dat we niet zomaar hier zijn. Gevoeligheid, empathie en intuïtie zijn jouw kracht-instrumenten. Het zijn de eigenschappen die je zo krachtig maken, en tegelijkertijd zo kwetsbaar.

Mogelijk heeft jouw ziel dit nodig!

Om je missie op een effectieve wijze te kunnen vervullen en verbonden te blijven met je goddelijke zelf, moet je altijd goed voor jezelf te zorgen. Stroomt je eigen energie niet vrij, dan zul je niet in staat zijn om jezelf en anderen maximaal te helpen.

Je bent het kanaal voor het licht, en als dit kanaal niet zuiver is, zal je lichtenergie geblokkeerd raken. Je systeem moet zuiver, helder en gefocust zijn en regelmatig gereinigd worden. Hetzelfde geldt voor de ruimte waarin je leeft en werkt. Ik kan je helpen om je licht te laten schijnen en je adviezen geven om je energieveld schoon te maken en te houden.

Omarm je mindere dagen. Leven in het licht wil niet zeggen dat je nooit mindere dagen hebt. Een gevoelig mens is geneigd meer sombere dagen te hebben dan anderen. Zij die het helderst stralen, komen in de donkerste uithoeken (ja, dit is echt waar en ik spreek uit eigen ervaring). Sta jezelf toe elk moment ervan te ervaren. Dit zal je helpen ze te verwerken en liefdevol te accepteren.

De meeste groei vindt plaats wanneer we herrijzen uit de duisternis, niet wanneer we de hele tijd gelukkig zijn! Voel je je verdrietig of ga je door een moeilijke periode, omarm dan deze ervaring.

Vermijd energievreters! Het gaat hierbij om mensen in je leven die je leegzuigen. Ze zijn makkelijk te herkennen, omdat je je letterlijk leeggezogen voelt na een ontmoeting. Andere energievreters kunnen zijn: werkomgeving, leefomstandigheden en allerlei andere ongezonde activiteiten die je leegzuigen. Zoals roken, ongezond eten, te veel of te weinig slapen, geen of te weinig structuur, enzovoorts.

Blijf bewegen! Simpel: Om ervoor te zorgen dat je energie blijft stromen, moet je voorkomen dat je te weinig beweging krijgt. Regelmatig bewegen zal je helpen een teveel aan energie of stress los te laten. En het helpt je om geaard te blijven en je verbonden te blijven voelen met de aarde.

Mediteren is ook erg belangrijk! Mediteren kun je op heel veel verschillende manieren doen en wat mij betreft is er niets goed of fout, als jij je er maar goed bij voelt. Vind je het lastig om zo uit het niets te gaan mediteren, dan zijn er tal van apps beschikbaar die jou daarbij kunnen helpen.

En als laatste doe dingen waar je écht gelukkig van wordt! Het leven is niet eindeloos en je leeft NU. En in dat licht is het belangrijk dat je je tijd, energie en aandacht besteedt aan dingen die je leuk vindt. Succes!

Berichten gemaakt 68

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven