Zet je pijn om in kracht!

Als we willen ontwaken en ons ontwikkelen, moeten we onszelf heel erg goed leren kennen. Dit houdt in dat we vriendinnen moeten worden met delen van onszelf die we misschien niet willen zien, zoals onze pijn, schaamte en angst. We zullen onszelf volledig moeten accepteren zonder deze te verzachten en ons ervoor te verontschuldigen.

Als we leren hoe we “oordeelloos” kunnen zijn met onze schaduw stukken, kunnen we beginnen om de pijn om te zetten in kracht en wijsheid. Pas als je dit proces kan accepteren en kan doorlopen in jezelf, kan je echt ontwaken als jezelf.

Het is altijd zoveel gemakkelijker om onze kwetsbare kant te verbergen, de delen van ons die niet zo fijn zijn. Toch weet ik dat als vrouwen hun ervaringen gaan delen – hun echte ervaringen, de naakte waarheid – andere vrouwen zich veilig voelen om ook die van hem te laten zien. Door dit delen kunnen we met z’n allen boven onszelf uit stijgen. Dit proces is magisch en zo helend!

Wil jij leren om je pijn om te zetten in kracht? Ik kan je hierbij helpen, ik help je ontwaken als jezelf én dit proces kan je aangaan met andere vrouwen in het vrouwenretreat. Maar je kan ook individuele sessies bij mij inplannen.

Bekijk hier mijn vrouwenretreat in juli

Liefs,
Susanne

Berichten gemaakt 68

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven