Hou jij van jezelf?

Vele zullen dit beantwoorden met een ja, maar is dit echt zo? Behandel jij jezelf als het meest kostbare bezit én als je allerbeste vriendin? 

Veel vrouwen die bij komen in de praktijk lijken te denken dat het wel goed zit met de zelfliefde, maar als we hun gedachten, emoties en gedrag onder de loep nemen ziet het er vaak net even iets anders uit dan ze in eerste instantie dachten. Dit is zo mooi aan mijn werk. Ik mag bewustzijn brengen op alle lagen van het zijn.

Zelfacceptatie en zelfwaardering liggen aan de basis van zelfliefde. Tijdens mijn sessies komen bewustwording en zelfliefde altijd aan bod, wanneer dit de bedoeling is. Ik activeer de energie die is geblokkeerd en geef inzichten en adviezen, die ervoor zorgen dat degenen die hiervoor openstaan echt met zichzelf aan de slag gaan. 

Liefde kent geen grenzen, liefde is oneindig. Zelfliefde kent geen grenzen en is oneindig. Maar je moet haar wel zelf activeren en stimuleren om te groeien. Deze vorm van energie is vaak onderontwikkeld, afgestompt en in de vergetelheid geraakt. 

Het allerbelangrijkste is dat de energie van zelfliefde weer volop mag stromen. Ik kan en ik mag je daarbij helpen, want hoe meer vrouwen zichzelf healen, hoe beter ze voor zichzelf zorgt, voor anderen en voor onze moeder aarde. Ik geef je de juiste tools, afgestemd op jou, waarmee jij zelf verder kunt en ik zal je ondersteunen waar nodig, maar je mag het zelf doen.

We houden onvoorwaardelijk van onze partner, kinderen, huisdieren en voelen liefde voor vrienden, maar hoe zit het met de liefde voor jezelf? Het voelt misschien ook raar om te zeggen dat je van jezelf houdt. Of niet? Helaas lijkt zelfliefde ineens wel grenzen te hebben. Het lijkt aan allerlei voorwaarden te moeten voldoen, vaak gunnen we onszelf niet voldoende waardering. Toch is eigenliefde erg waardevol en zelfs essentieel voor gelukkig zijn. Als we meer van onszelf houden, kunnen we meer ontspannen onszelf zijn, accepteren we ook onze ‘minder fijne kanten’ en eisen we niet zoveel van onszelf. Daar worden we gelukkiger van en dat stralen we dan ook uit naar de buitenwereld.

Zelfliefde tip: mantra is een krachtig kort zinnetje dat begint met ‘ik’ en dat je kan gebruiken om je mindset en je gevoel positief te veranderen. Bijv. om meer zelfacceptatie te ontwikkelen helpt het mantra ‘ik ben perfect zoals ik ben’. En voor meer zelfwaardering ‘ik ben de moeite waard’. Kies de woorden die voor jou goed voelen. Hou het kort en gedurende 21 dagen. Spreek je mantra driemaal, drie keer per dag uit met volledige aandacht, zodat je het ook echt kan voelen. Het werkt! 

Veel zelfliefde voor jou!

Berichten gemaakt 64

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven