Let’s talk about seks!

Let’s talk about seks, seksualiteit en seksuele energie. Ik hou ervan. Echt mijn favoriete onderwerpen! Seks is niet alleen iets lichamelijks, sterker nog: het is juist spiritueel en heel magisch! Als je afgestemd bent en mindful verbindt met jouw spirituele leven, gaat alles meer stromen. Als je seksuele energie stroomt, voel jij je vol, warm, verbonden, open, vibrerend, sappig, sensueel, vrouwelijk en in flow.

De kracht van genot! Het genot van de vrouw is een zeer krachtige kracht. Misschien voel je het nog niet, maar ook in jou zit een bron van vitaliteit, dat jouw seksueel genot kan transformeren en een nieuw licht op je leven kan werpen. In eeuwen oude oosterse systemen van heelwording en spiritualiteit, is seksualiteit altijd als een allesomvattend deel van onze gezondheid en ons welzijn geweest. We zijn het hier in het westen we zijn het verloren en vergeten.

Veel vrouwen zijn geblokkeerd in hun bekkengebied, zitten in hun hoofd en kunnen eigenlijk moeilijk verbinden met hun lichaam of ervaren seksualiteit vooral vanuit hun hoofd en op de mannelijke flow. Het helen van je seksualiteit heeft in de eerste plaats effect op je algehele gezondheid.

Je kunt bij mij terecht als je problemen hebt met seksualiteit, seksuele klachten, seksuele disfuncties. Denk aan pijn bij het vrijen, vaginisme, seksueel traumabehandeling, maar ook gewoon voor informatie, praktische tips en ‘geheime’ oefeningen rond seksualiteit, intimiteit en seks. Oefeningen die je kan gebruiken om je open te stellen voor jezelf en je partner (koppelsessie). Je kunt mij ook zien als je spirituele sekstherapeut.  

De eerste stap is altijd bewustwording, de tweede stap is zelfliefde vergroten om zo je seksuele verbinding met jezelf te creëren. Wanneer je geen zuivere verbinding hebt met jezelf en je eigen seksualiteit, kan je nooit échte verbinding aangaan. De combinatie van bewustzijn, spiritualiteit en seksualiteit is een liefdevolle weg naar seksuele heelwording. Én ik geloof erin dat het één niet zonder het andere gaat. Ik help je bij je seksuele ontdekkingstocht naar je sensuele zelf. Een vrouw die haar eigen seksuele begeerte voelt is per definitie aantrekkelijk. De kracht van haar passie maakt dat ze straalt van binnenuit. Dit gun ik iedere vrouw!

Het doorbreken van het taboe op seksualiteit is nodig, we krijgen nogal wat onwaarheden opgelegd vanuit de media (onze cultuur) over hoe seks zou moeten zijn en eruitziet. Het gaat er nu vooral op het ontdoen van alles wat je denkt te weten. Het voelen en het verbinden met je eigen lichaam, alle gewaarwordingen en de energie die door jou heen stroomt en deze op de juiste manier in te zetten. 

Maak weer contact met je goddelijke zelf, met je ongeremde godin die alle facetten van zichzelf durft te voelen en te durven laten zien. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. En weet: Multi-orgastisch zijn is het geboorterecht van iedere vrouw!

Berichten gemaakt 68

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven