Self Pleasure?!

Wist jij dat Self Pleasure goed is voor je gezondheid en je spirituele groei?

In verschillende spirituele tradities begrijpen ze al eeuwenlang dat deze energie een geschenk is. Het is je levenskracht, hoe meer Self Pleasure, hoe meer balans in je gehele systeem!

Nodig jezelf eens uit om meer dan alleen fysiek genot te ontvangen. Hiermee open je de deuren naar jezelf, je zelfliefde en het goddelijke.

Self pleasure is goed voor je gezondheid, heeft positieve effecten op je fysieke en mentale welzijn en is magisch voor je spirituele groei!

Het werkt ontspannend, je ademhaling verdiept en er komen allerlei fijne stofjes zoals dopamine en oxytocine vrij. Je gevoelens van stress verdwijnen en je systeem komt tot rust. Tevens is het een natuurlijke pijnstiller. Tijdens zelfbevrediging komen er endorfines vrij, die de respons van je brein op pijn verlagen.

Pak de kans om écht te ontdekken wat je fijn vindt, en hierdoor kunnen al je seksuele ervaringen verbeteren. Deze krachtige vorm van zelfliefde zorgt ervoor dat je beter geaard bent en het geeft je meer zelfvertrouwen omdat je goed geankerd blijft in je lijf.

Alle bovenstaande voordelen samen creëren ook nog eens een krachtige boost voor je weerstand.

Bekijk snel de zoomcast over Self Pleasure! 

Berichten gemaakt 66

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven