Self pleasure & spirituele groei?!

Self pleasure voor spirituele groei, Jah! Het is een manier om je te verbinden met een plek van liefde en overvloed in jezelf. Je begint altijd met naar binnen keren, contact maken met je hartgebied en je botsten. Vandaar uit ontstaat vanzelf vereniging met jezelf én met het goddelijke, het is echt magisch!

Je kunt je seksuele energie bewust inzetten om jezelf te voeden, je kan bijvoorbeeld je mannelijke en vrouwelijke energiestromen in balans brengen.

Seksuele energie is een krachtig geschenk en een poort naar spirituele groei. Deze groei verwezenlijk je via allerlei oefeningen en contemplatie. Je bent daarvoor van niemand afhankelijk, alles wat je nodig hebt draag je in jezelf (echt waar).

Het vraagt bewuste aandacht en oefening om je seksuele energie in de eerste plaats goed te leren voelen, en haar vervolgens te sturen.

Self Pleasure (tantrische) is geen kwestie van ready, set, go en binnen een paar minuten klaarkomen (hoewel dat ook oké is). Tantrische oefeningen doorloop je langzamer, rustiger en bewuster.

Wil jij je zelfbevredigingsritueel een tantrisch randje geven? Bekijk de zoomcast op YouTube.

 

 

Berichten gemaakt 68

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven