Reset sessie

Een sessie waarbij wij je lichaam en je energetische systemen resetten. Tijdens deze sessie zak je volledig in je lichaam. Je ervaart totale rust, ontspanning én je voelt de balans weer terug in je lijf. Het helpt je om dichterbij jezelf te komen, er ontstaat een betere balans tussen hoofd (denken) en lichaam (voelen). 

Tijdens de resetsessie maak ik onder andere gebruik van infrarood(warmte)deken. Vergelijk infraroodstraling met zonlicht. De zon is de belangrijkste energiebron op aarde. Maar de zon doet zoveel meer. Tijdens een warme zomerdag ervaren we de weldaad van de zonnestralen op onze huid. Je koestert de warmte en slaat deze op in je huid. De zon heeft positieve invloed op onze gezondheid. Infrarood doet dit ook!

Het verwarmt je van binnenuit. Door de dieptewerking van de infraroodstralen op je huid opent je huid zich, afvalstoffen worden sneller afgevoerd, waardoor je lichaam wordt ondersteunt om zichzelf te reinigen én je weerstand krijgt een boost aan positieve energie!

Je raakt gifstoffen kwijt, het vermindert nervositeit, onrust, premenstrueel syndroom (pms) en menstruatiepijn. Het zorgt voor spierherstel en snellere opbouw van lichaamscellen. Een sessie met infraroodstraling werkt op alle lagen door! 

Van tevoren bespreken we kort jouw behoefte. Op basis daarvan zet ik mijn sessie in. Ik geloof in de kracht van eenvoud. Mijn werkwijze is doelgericht en no-nonsense met veel zachtheid en aandacht en volledig afgestemd op jouw specifieke wens(en). Er is geen ellelange intake, maar we gaan snel aan de slag. 

Jij mag gaan liggen op een heerlijke en comfortabele behandeltafel. Door de combinatie van de infrarood en de zachtheid van de tafel wordt je gekoesterd in een cocon van warmte en het voelt alsof je op wolken ligt. Trek gemakkelijke kleding aan, wat niet in de weg zit, zodat je niet wordt gehinderd of afgeleid.  

Wanneer je helemaal ontspannen bent, begin ik met de sessie. Ik werk door middel van lichte aanrakingen met mijn handen op je lichaam, boven je lichaam en in je energieveld. Deze healing werkt op alle lagen door en vaak tot 4 weken erna! Je systeem wordt weer volledig gereset, zodat je weer in balans bent en verder kunt. 

Berichten gemaakt 68

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven