De sterke vrouw…

Wat je van een sterke vrouw moet weten…

Een sterke vrouw is het meestal zat om sterk te zijn, het heeft haar moe gemaakt. Een sterke vrouw verlangt vurig naar een veilige plek om in te storten, anders dan ze in haar eentje gewend is. Ze verlangt ernaar gezien en bewonderd te worden voor alles behalve haar kracht, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Ze is sterk omdat het de enige manier is waarop ze kon overleven. De enige manier waarop ze veilig kon zijn in deze wereld. Ze weet dat ze het allemaal alleen kan, maar dat betekent niet dat ze dat ook wil. Te vaak is ze genegeerd en niet gekozen.
In verbinding met een man heeft ze haar gevoeligheid moeten uitschakelen omdat ze daardoor te fijngevoelig en zwak leek.

Ze heeft een pittige inwendige strijd moeten voeren en moeten vechten voor alles wat ze verdiende en heeft bereikt. Alles wat haar geboorterecht is en haar nooit had mogen worden afgenomen.

Hoewel hij vooraan staat, wat doet hij om haar te beschermen?
Ze heeft jou nodig om ruimte en een veilige bedding te scheppen voor haar zoetheid, juiciness, haar diepte en zelfs haar kwetsbaarheid. Soms, heel soms, heeft ze jou nodig om sterk te zijn. Om de leiding te nemen zodat ze even kan rusten. Om haar hart vast te houden. Om haar tranen af te vegen. Om haar kwetsbaarheid te kunnen tonen. Want dat is wat ze meer nodig heeft dan sterk zijn; ze verlangt ernaar om te versmelten in de veiligheid van iemand die echt begrijpt wat voor soort kracht zij heeft.

Iemand die haar in het volle spectrum van haar kracht kan houden. Omdat de sterkste vrouwen ook de zachtste zijn. De meest tedere, de diepste, de meest kwetsbare. Ze heeft gewoon nooit de kans om dat te zijn. Als je haar veiligheid wegneemt, neem je haar dimensies weg. Je reduceert haar tot haar overlevingsmechanismen en traumareacties en toch vecht ze voor haar eigen hart en haar energiesysteem.

Ze vecht voor het recht om vrouwelijk te zijn, terwijl ze kritiek krijgt omdat ze te mannelijk is (terwijl ze die essentie ook onder de knie heeft moeten krijgen). 

Geïnspireerd door A. Applebaum ❤ Liefs Susanne

Berichten gemaakt 70

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven