Het is tijd lieve vrouw! Deel I

Het is tijd om jouw gebied te veroveren, je leven, je lijf en je innerlijke brandende vuur te laten branden. Nu is het moment om te gaan staan voor jezelf, vol passie, kracht, levensenergie en vuur! De lente staat voor een nieuw begin. Voor de natuur en ook voor jou, tenslotte ben jij natuur! De lente en de zomer worden geassocieerd met vruchtbaarheid, nieuw begin, groei, bloei en rijping.

Hoeveel van jullie leiden twee levens?

Het leven dat je wil leven en het leven dat je leeft. De tijd om toe te kijken, te jammeren, het hoofd te buigen en nog meer uit handen te geven is voorbij. Activeer je zelf en voed jezelf met de juiste dingen, de juiste energie en het juiste verlangen. Dit is het moment om jouw levensgeest weer te laten dansen, kies voor een leven vol creatie!

Ik zie zoveel vrouwen waarin het vuur is gedoofd, er stroomt geen vuurenergie, passie, warmte, blijheid en vrijheid, maar kou, angst, pijn en leegte.

Jij bent bang geworden voor wat te vurig wil vlammen. Jij bent onbewust gaan associëren met brandstapels. Terwijl je andere vrouwen tot as zag vergaan, besefte je dat het vuur in jezelf beter gedoofd kon worden. Je keek om je heen en daar gebeurde hetzelfde. Vrouw na vrouw doofde haar licht. Verbonden in onzichtbaarheid. Jullie proberen elkaar te vinden in het donker. Soms herkennen jullie een vonkje van de vrouw die wil creëren, je resoneert of je sluit jezelf af door oude angst, pijn en leegte.

Het mag duidelijk zijn: er is eeuwenlang veel gedaan dat vrouwen zich minder zouden voelen, we sloten ons af, verbraken de verbinding met ons lijf, ons bekken, onze baarmoeder en onze vulva (Yoni). Laten we onszelf ontmaagden, zodat onze Yoni niet langer gesloten is, maar eindelijke weer open, mysterieus, heilig, spannend, vochtig, warm, zacht, vol zilt verlangen, wijs, woest explosief en vol seksuele energie.

Je lichaam, je hart, je bekken, je baarmoeder en je yoni; want daar woont je levenslust, je daadkracht, je seksualiteit: de essentie van wie je bent. Zeg ja! Tegen jezelf en het leven.

Rammel niet aan de hemelpoort, jij bent de hemelpoort…ontwaak je vlam! Ik kan je helpen met het bewustzijn en je geven van tools maar je moet het zelf doen. Dit is het moment om jouw innerlijke vlam weer te laten branden, want in je buik ligt de verbinding met de kracht van het leven. Op deze plek wordt bepaald of je ‘aan’ staat en ligt jouw gevoel van leven, plezier, diepste verlangen en hoogte kracht.

Welk stuk in jezelf ga jij bevrijden?

Berichten gemaakt 68

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven