Uniek Vrouwen Retreat

Lieve vrouwen,

Hier vanuit Zuid Afrika een bericht van mij. Ik voel vandaag weer inspiratie om een stuk te schrijven. Wat gebeurt er veel in het veld, veranderingen en transformaties die elkaar continu op volgen. De energie is pittig. Ook zie ik dit terug bij mijn cliënten maar ook in de vele aanmeldingen die ik ontvang. Inmiddels heb ik een lange wachtlijst en besloten om een aanmeldstop in te zetten. Ik kan de vele aanvragen niet meer verwerken. Vandaaruit voel ik vandaag dat ik mijn vrouwenretreat onder de aandacht wil brengen. Hoe mooi is het dat ik meerdere vrouwen in het zelfde veld kan ondersteunen tegelijkertijd!

Dit bijzondere 4-daagse (pinsterweekend) vrouwenretreat is speciaal voor vrouwen die meer willen leren, ervaren en voelen in de wereld van de afgestemde vrouw. Je eigen plek in nemen en je eigen ziel te volgen vol vertrouwen en zonder angst.

Ik voel dat er kosmisch onwijs veel gaande is en dat wij voorlopig door Inwijdingsfases heen gaan die ons vooral naar binnen zullen leiden. Want in ons is er veel aangeraakt dat zich los wil laten, dat uit ons wil stromen. In de buitenwereld blijven we overeind waar nodig; innerlijk ontwaken we met een versnelling die nog nooit zo krachtig was. Daarom heb ik besloten om dit retreat samen te stellen om alle vrouwen te ondersteuning die zich aangetrokken voelen tot mij en mijn werkwijze.

In de afgelopen periode zie ik stelselmatig de zelfde hulpvragen voorbij komen en vandaar uit is het verlangen ontstaan om al deze thema’s bij een te brengen in een uniek vrouwen retreat. Dit retreat zal je ziel raken, een retreat die vele parels van mijn persoonlijke ervaringen, mijn leefstijl en mijn werkzaamheden in mijn praktijk samen worden gebundeld in een werkelijk afgestemd en compleet programma midden in de natuur in Havelte.

Vrouwenretreat ❤️ 

Veel Liefs,
Susanne

Berichten gemaakt 66

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven