Échte intimiteit?

Vanmorgen tijdens een sessie met cliënte werd ik geïnspireerd om iets te delen over echte intimiteit. Want waar gaat échte intimiteit over?

Voor mij is dit vooral jezelf openstellen voor jezelf én voor de ander, alles er laten zijn en waarnemen zonder oordeel in al je kwetsbaarheid(en je angsten). Dit is vaak iets wat ontbreekt in relaties waarin de seksuele energie is geblokkeerd. Durf jij je emotioneel helemaal bloot te geven?

Intimiteit is een ervaring van verbondenheid tussen mensen. Intimiteit gaat niet alleen om seksualiteit, intimiteit is niet alleen om de ander naakt te zien, aan te raken, vast te houden en te kussen. Intimiteit is de diepte in, diepgaande gesprekken voeren, dat is praten met elkaar over wat je met niemand anders wil delen.

Intimiteit zijn bijzondere momenten in het delen, de diepe verbinding voelen en het ont-dekken van elkaar. Intimiteit is een uitgewisselde blik waardoor de ander je ziel kan zien en wie je echt bent, diep van binnen. Intimiteit is een glimlach aangeboden in de eenvoud van het heden.

Intimiteit is twee harten die samen trillen en is twee mensen die op dezelfde energetische golflengte zitten. Intimiteit is leven, lachen, huilen, zingen, dansen, liefkozen en genieten. Intimiteit is de kleine berichtjes die liefdevol worden uitgewisseld en intimiteit is de kleine attenties van het dagelijks leven. Begin met echte verbinding, het in je hart te hebben, begin met het voelen in heel je lichaam met je ziel en dan ben je er.

Lfs,
Susanne

Berichten gemaakt 70

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven