Answer The Call

What is your soul calling you to do? ♡ Ik heb van de week deze kaart getrokken, mmm erg interessant. En precies waar ik nu in zit, hier op Bonaire. Met alle liefde wil ik deze kaart delen (zie mijn Facebookpagina).

Je leiding is door het universum (goddelijk) geleid. Je wordt geroepen om de roep van je ziel te beantwoorden. Het kan eng zijn, het is misschien niet logisch, maar als je de verlangens van je ziel vertrouwt, zul je een leven leiden dat verder gaat dan wat je geest je ooit zou kunnen voorstellen. Het beantwoorden van je Zielen-roeping is geen eenmalig iets, eerder een levenslange dans. Diep van binnen weet je al waar je naar verlangt. Het is vaak de angst die blokkeert. 

Wacht niet op toestemming, ga ervoor. De meeste mensen wachten op een teken of een plan voordat ze de eerste stap zetten. Maar intuïtie werkt niet zo. Er is geloof en moed voor nodig om de roep van je ziel te beantwoorden. En daarom doen we het vaak niet. Je bent op de juiste plaats! Je hoeft het hele plan niet te kennen. Je hoeft niet te weten waar het leidt. Je hoeft alleen maar de volgende stap te zetten. Niemand heeft ooit het complete, perfecte plan gehad. Er is geen eindbestemming. Er is geen goede of foute weg en je hebt GEEN toestemming van iemand nodig ♡ Alles is een keuze!

PS deze tekst is vertaalt met eigen aanvulling. Waar luister jij NU naar? Wat kies jij? 

Lees mijn volgende Blog waarom dit mij zo raakt! Vervolg: Net had ik een WhatsApp gesprek met een van mijn beste vriendinnen. Wat een mooi en verhelderend gesprek was. En een mooie aanvulling op mijn laatste post, de kaart wat roept jouw ziel je om te doen.

Mijn roep was onder andere om naar Bonaire te gaan, zonder voorbereidingen of concreet plan. Ik had een verblijf en dat was het. Ik zit nu 22 dagen op Bonaire, klimaat is heerlijk en het eiland is precies groot genoeg voor mij. En ik voel me gezegend en tot een bepaalde hoogte gelukkig.

Ik had/heb het gevoel iets te missen, mijn beeld van mijn leven hier, de mensen, …

Veel van mijn beelden kwamen onvoldoende overeen met mijn verwachtingen die ik toch wel onbewust had vastgezet. Ik voelde mij echt gedesoriënteerd.

Mijn vraag was herhaaldelijk waarom ben ik nu hier op precies deze plek?!

Een andere goede vriendin die ik via WhatsApp sprak zei het volgende, maar lieverd je bent er nog maar net, heb vertrouwen en het doel wordt je duidelijk. Tja, dat is ook zo maar ik ben gewoon ongeduldig en wil alles in een keer.

Ik realiseerde mij ook op een dieper niveau hoe gelukkig ik ben met mijn leven in Nederland, mijn waardevolle lieve vriendinnen, mijn praktijk; mijn klanten, alles. Ik ben zo blij met mijn leven, waarom moest ik dit omgooien?

Tja, mijn ziel was calling…

Nu ben ik 22 dagen hier. Wat doe ik hier? Wat is de bedoeling? Wat is het hogere doel? Wat moet ik neerzetten? Wat is nu mijn …? Los van het feit dat ik wilde overwinteren en mijn online diensten wilde voortzetten.

De afgelopen dagen zijn deze vragen veelvoudig langsgekomen en ik voelde wel iets, maar ik zat in verzet. Ik had het mij anders voorgesteld. Tijdens de call viel alles weer op zijn plek: mijn weerstand, mijn verzet, mijn oordelen, mijn irritaties en ga zo maar door…

Mijn inzicht dat ik wil delen: Alles is net zo belangrijk, wat je ook doet. Alles mag vanuit (goddelijke) liefde ontstaan. Of je nu met iemand op straat aan de praat raakt, WC schoonmaakt of in de bediening werkt. De handeling maakt niet uit, maar de energie wel, de intentie met een open hart is altijd het belangrijkste.

Mijn vraag aan mezelf? Kan ik ieder mens en iedere situatie in liefde en vertrouwen zien zonder oordeel en liefhebben? Ook als de ander totaal anders is dan ik.

Er zijn geen kaders, goed of slecht, alleen maar liefde. Dus mijn thema voor nu: kan ik in onvoorwaardelijke liefde blijven, voor mijzelf, de mensen hier op Bonaire en mijn werkzaamheden hier?

Ik zat vol met (onbewuste) oordelen en ik verwacht onvoorwaardelijk liefde van de ander maar kan ik dit ook teruggeven aan mensen die geheel anders leven dan ik?

Mijn persoonlijke thema voor nu is: blijven vertrouwen en alles met open hart tegemoet treden. En volop te genieten van het hier en NU!

Mijn hart openen is de sleutel.

Soms krijgen we iets anders wat we denken nodig te hebben. Mijn uitdaging is voor nu het plaatje loslaten…

Heel veel Liefs uit Bonaire

Berichten gemaakt 68

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven