Geniet van je vrouwelijke kracht

Vele van ons zijn opgegroeid in een wereld waar seksualiteit vaak gevangen wordt gehouden in taboes, maatschappelijke en culturele conditioneringen, onveiligheid in het sensuele en seksuele welzijn bij vrouwen. Hierdoor is deels of geheel deze natuurlijke staat van vrouwen verloren gegaan.

Het is tijd om terug te eisen wat altijd van jou is geweest: jouw recht op een bloeiende en stralende sensualiteit en seksualiteit.

In mijn werk kan ik je ondersteunen dit te herwinnen en te leren gebruiken om de meest stralende en authentieke zelf te zijn: vrij van gedoe, schaamte en angst. Je vrouwelijkheid en je verlangen te leren kennen en te omarmen. Genietend van alles wat je bent.

Seksuele volwassenheid, ik heb hier al vaker over geschreven. Maar de innerlijke reis gaat onder andere ook over diepe zelfreflectie. Wat gebeurt er in jou? Waar kijk je van weg, wat vind je ongemakkelijk?

Zelfreflectie begint bij jouw innerlijke reis naar meer pleasure en voldoening. Om te kunnen genieten van je seksualiteit en je vrouwelijke energie zul je bereid moeten zijn om naar binnen te gaan in jezelf en ook te kijken naar de stukken waar je liever van wegkeek. Het is tijd om in je verhaal te duiken en dat te gaan herschrijven zodat jouw seksualiteit weer van jou is.

 

Het herwinnen van je seksualiteit is een reis van zelfontdekking en het omarmen van je seksualiteit is een daad van empowerment!

 

In mijn vrouwenretreat in juli gaan we hier mee werken en nog met veel meer. Hopelijk zie ik je daar samen met alle andere vrouwen dit grote avontuur willen aangaan.

Liefs, Susanne

Berichten gemaakt 70

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven