Let’s heal de vrouwelijke energie

Wist jij dat wij nog steeds belast zijn van oude pijnen en beschadigingen uit ons verleden? Ons ego houdt dit onder andere in stand. Ego gedachten zijn vaak gedachten die het tegenovergestelde zijn van liefde en vertrouwen. Het ego redeneert vanuit angst en twijfel. Helaas tot de dag van vandaag laten wij ons bewust of onbewust nog steeds onderdrukken door de maatschappij, geloof structuren, door anderen en door onszelf. 

Wij zitten vast in de spirituele bergruimte!

Wij zijn eeuwen lang uitgemoord (oorlogen, georganiseerde kruistochten, brandstapels voor ketterij/hekserij). En gemaakt tot slaven. Wij zijn daders en slachtoffers geweest. Zoveel pijn en oude beschadigingen hebben wij opgelopen en vastgezet op onze energetische DNA. Wij stagneren, leven niet voluit en worden ziek. Dit geldt niet alleen voor vrouwen maar ook mannen. Echter wil ik mij graag richten op de vouwen en hun energie. Wij moeten onszelf weer opnieuw leren kennen, dit kost tijd, word je eigen expert en zelfkennis is de sleutel.        

Wie ben jij echt?! Hoe kan je de Gepassioneerde, Seksuele, Krachtige Zelf meer voelen en laten zien?  Wat gebeurt er wanneer iedere vrouw kiest voor haar eigen vrijheid? Een wijze en bewuste vrouw, empowered, een vrouw die zichzelf kan healen en anderen in welke vorm dan ook, doormiddel van schrijven, spreken, muziek maken, dingen ontwerpen, dingen maken, dansen en zingen. Voel wat jou blokkeert, ik nodig jou uit om te onderzoeken wat jij nodig hebt om in je eigen potentieel te gaan staan.            

Yes! It’s time. Let’s heal! Claim the power back!

Connect with your own flames! Ga in je potentieel staan, jouw licht, voel je eigen zelfliefde, voel de liefde. Dit is je ware aard! Mijn waarheid is dat we allen één zijn en dus altijd met elkaar zijn verbonden. Weet dat we meerdere levens hebben geleefd en dat wij hier al waren voordat alles er was. Want waar liefde is, is geen angst.           

Boekentips over deze onderwerpen zijn: 

  • Light is the new black & rise sister rise – Rebecca Campbell
  • De verboden vrouw spreekt & bezield leven – Pamela Rose Kribbe
  • De hele olifant in beeld – Marja de Vries; als je meer over de werking van de Universele Wetten wil weten
Berichten gemaakt 70

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven