Reiki Cursus

Reiki Cursus

Reiki is een holistische natuurgeneeswijze die staat voor het ontvangen, benutten en doorgeven van universele levensenergie. Reiki betekent letterlijk levensenergie. Deze energie is in staat het zelfhelende vermogen van het lichaam op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau te herstellen.

Binnen de traditionele Reiki bestaan drie gradaties. Bij Reiki I leer je alles over jouw fysieke zelf en energiestromen. Reiki II gaat over jouw energie en hoe die zich verhoudt tot een ander, zodat je kunt healen. Binnen Reiki III krijg je meer verdieping en leer je alles wat je nodig hebt om zelfstandig te healen met levensenergie. Bij iedere cursus ontvang je een certificaat.

Bekijk ook het Reiki Traject 

 

  Reiki calms the mind. Empowers the soul. Fills the heart with compassion…

Reiki I cursus: € 165,00 

In Reiki I leer je werken met de universele levensenergie. Voordat we dat doen krijg je vier inwijdingen. Door middel van healings haal ik blokkades bij je weg, waardoor jouw energie weer stroomt. In Reiki I leer je wat nodig is om jezelf met deze levensenergie te behandelen, je intuïtie te versterken en (weer) te vertrouwen op je innerlijke wijsheid.

Reiki II cursus: € 235,00

De focus binnen Reiki II ligt op het versterken van jouw intuïtieve vermogens. Je ontvangt de drie Reiki symbolen en wordt verder ingewijd, zodat jouw energiekanalen nog verder open gaan staan en gereinigd worden. Jouw eigen energie wordt wel 4x krachtiger! In deze cursus wordt ingegaan op healing van dieper gelegen niveaus, zoals weggestopte pijn, patronen en overlevingsmechanismen. Je leert hoe je dit op mentaal en emotioneel niveau kunt behandelen, ook op afstand.

Reiki III cursus: € 365,00

In Reiki III wordt de energie nóg sterker en breidt jouw intuïtieve vermogen zich uit. Je gaat een diepere verbinding met jezelf én anderen aan. Binnen Reiki III krijg je een Reiki Master inwijding, waardoor de levensenergie die je ontvangt en doorgeeft 16 keer sterker wordt. Ook krijg je het Master symbool en leer je hiermee werken.

Bij het afronden van deze cursus ben je gecertificeerd Reiki Master en ben je in staat om vanuit volledig zelfbewustzijn behandelingen te geven.

De cursus kan zowel 1:1 in Arnhem in de praktijk of in een groep met maximaal 8 personen. De cursus in een groep is inclusief een heerlijke vegetarische lunch. We starten om 10.00 tot 17.00 uur. Komende data voor Reiki cursussen in een groep:

  • Reiki 1 Cursus op 30 maart in Arnhem 
  • Reiki 2 Cursus op 23 april in Arnhem

Vragen en aanmelden via: Info@susannequartel.nl 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven