Vrouwentempel 

Een heiligdom speciaal voor vrouwen, waar je in gelijkwaardigheid jouw innerlijke flow mag volgen en verlangens mag vormgeven en laten stromen. Waar je een krachtige ontdekkingsreis maakt samen met andere vrouwen door dieper in te gaan op het voelen van je authentieke zelf, je verlangens en grenzen te voelen en uit te drukken in woorden. Zodat jij nog meer je échte zelf kan leven. 

Tijdens deze vrouwentempel leer jij de tools waardoor je in het dagelijks leven altijd dicht bij je eigen grenzen kunt blijven, hoe je die grenzen communiceert en ownt met trots. Samen gaan we, stap voor stap, de ‘sensual deep dive’ maken. Ik, Susanne nodig je uit je verlangens te voelen, te volgen en om aanwezig te zijn bij deze sensuele en krachtige ontdekkingsreis samen met andere vrouwen. We doen dit in gelijkwaardigheid, zachtheid en met volle aanwezigheid.  

Wat gaan we doen? 

 • 18.30 Sprankelend ontvangst   
 • 19.00 Start Tempel: Ignite your sensual spark 
 • 19.30 Guided Temple  
 • 22.00 Soft landing  
 • 22.30 Einde 

Tijdens deze tempel ontdek je door middel van guided tantric practices de flow in jouw eigen sensualiteit en leert waar jij van ‘aan’ gaat. Vervolgens kun je dit in de playground in alle veiligheid meteen integreren en volgen. Een nieuw heilig veld opent zich in de veilige bedding van je sisters. 

All of you is welcome 

Ik, Susanne zet een safe space neer waarin alles van jou welkom is. Jouw wensen, jouw verlangens, jouw excitement, jouw pleasure. En ook al jouw twijfel, onzekerheid en misschien wel schaamte of alles wat er tussenin zit of nog niet is genoemd. Maar laat je verrassen door de magie van de tempel… 

Over heilige seksualiteit  

Al bij de oervolken werd seksuele energie gezien als een directe expressie van levenskracht. Seksualiteit werd gevierd, want het is vreugde, het is liefde en het is zó krachtig dat het alles om ons heen in beweging brengt. Helaas zijn veel vrouwen juist op deze lagen terughoudend of geblokkeerd. In onze samenleving heerst een taboe op lichamelijkheid, sensualiteit en seksualiteit en wordt vooral de vrouwelijke seksualiteit onderdrukt. De intentie van de vrouwentempel is om jouw vrouwelijke seksualiteit in ere te herstellen: grenzeloos, zonder angst, taboe of schaamte.   

Omdat ieders relatie met seksualiteit hoogstpersoonlijk en gekleurd is door tal van factoren, heb ik de tempel met zorg en zuivere afstemming samengesteld. Het doel is om je een veilige omgeving te bieden waarin je op je eigen tempo alle aangereikte kennis tot je kunt nemen, nieuwe dingen kunt ontdekken. Niets hoeft en alles mag. 

Toestemming is heilig 

Zowel jouw ja als jouw nee zijn helemaal welkom. We spreken af hoe je deze aan kan geven zodat we samen een veilige setting creëren. Mocht dit je allereerste ervaring zijn met een Temple Space: Voel je welkom! 

Jij bepaalt wat er gebeurt en je mag het zien als een liefdevol speelveld om te leren voelen en je innerlijke beweging te volgen met alles wat zich op het moment aandient. Sensualiteit gaat over voelen, waarnemen en aanwezig zijn in je lichaam. Over weten waar je ingangen zitten, hoe je jezelf ‘aan’ zet. Om zo toeging te krijgen tot jouw oneindige kracht, flow en juicyness.  

Dresscode 

 • Vrouwelijk
 • Sensueel 
 • Elegant chic

Het is een avond van spelen, van genot, van zintuigen prikkelen van je vrouwelijk voelen. Daarom nodig ik je uit om jezelf mooi te maken voor deze avond. Niet voor de ander maar helemaal voor jezelf. Aandacht besteden aan jezelf, innerlijk en je uiterlijk. Je zelf helemaal zien en al je mooiste delen te accentueren. Het is de uitnodiging om je innerlijke godin te activeren.   

Wat je van mij kan verwachten  

 • Professionele begeleiding 
 • Heilig veld waarin jij je vrij mag bewegen  
 • Veilige bedding waar alles mag ontstaan 

Investering in jezelf is  

€ 125,00 

Datum

 • Vrijdagavond 22 maart

Voel jij een JA, je bent meer dan welkom! Opgeven kan via info@susannequartel.nl

Waar 

Noord-Brabant, Sint-Oedenrode 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven