Nieuwsflits!

Hi lieve allemaal,

Ik heb groots nieuws! Op 25 juni heb ik mijn nieuwe podcast gelanceerd op Spotify. Ik ben onwijs trots en blij dat ik dit met jullie mag delen maar ook heel spannend en kwetsbaar. Ik voelde zo sterk dat het nu de tijd was om afgestemd te spreken. De naam van mijn podcast is: 

De vrouwen podcast met Suus

In mijn podcast afleveringen neem ik je mee in mijn wereld als vrouw, rauw, eerlijk, direct en kwetsbaar. Ik deel mijn eigen verhalen, verhalen uit mijn praktijk, vrouwenretreats en vrouwentrainingen. Elke week nieuwe afleveringen over het echte verhaal zonder filters of tierelantijntjes. Ik zal waardevolle onderwerpen met je delen zoals vrouw-zijn, vrouwelijke seksualiteit, bewustzijn, ontwaken, psychologie, spiritualiteit en meditaties. 

Luister hier mijn allereerst aflevering!

Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt, laat het me vooral weten.

Liefs van mij

Berichten gemaakt 71

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven