Zielsconnecties ♡

Van het weekend had ik weer een mooi inzicht nadat ik voor de tweede keer bijna werd gezoend door een leuke man hier op Bonaire (niet op de zelfde avond). Op de eerste avond kwam het onverwacht. En ging ik twijfelen aan mijn eigen waarneming, was ik niet goed afgestemd? Heb ik andere signalen afgegeven? Maar toen de volgende dag weer een nieuwe poging kwam, wist ik het zeker, hij was onvoldoende afgestemd. 

Mijn inzicht was dat ik niet in de verleiding kwam om iets oppervlakkig aan te gaan voor de gezelligheid of voor de (lege) intimiteit. Ik voelde zo sterk dat ik hier geen behoefte aan heb. En je mag best weten dat ik sinds de zomer van 2017 geen intimiteit meer heb. Dit is oké. Natuurlijk heb ik ook behoefte aan intimiteit, maar dit weegt niet zwaarder dan de behoefte om te wachten op mijn man met een rechtstreekse verbinding via mijn hart. 

Zoals de meesten van jullie weten ben ik nog steeds single. Ik wil alleen nog gaan voor die zogenoemde zielsconnectie (ook wel tweelingziel genoemd, maar persoonlijk resoneer ik meer op de term zielsconnectie). Ik moet ook zeggen dat ik het voor nu prima vind. Maar ik sta open voor wat er op mijn pad komt. Lees meer hierover in mijn blog relaties.

Wees bewust van de nieuwe relaties in deze tijd!  

Wist je dat een relatie een mooie manier is om jezelf beter te leren kennen? En een ontwikkeling is van je het authentieke zelf? Wat veel mensen vergeten of niet weten, is dat het niet om de relatie zelf gaat, maar om het proces in jezelf. Het is de nieuwe manier van communiceren binnen deze connecties, vanwege de rechtstreekse verbinding via de hartchakra’s. Het hart is verbonden met je intuïtie en is het zuivere kanaal voor communiceren met je hogere zelf.

Een relatie is mogelijk als je de connectie en de dynamiek er van leert begrijpen en alle emotionele gehechtheden en beperkende overtuigingen los kunt laten. Zodra er verwachtingen ontstaan kunnen deze als een blokkade werken. En de ander weerspiegelt de pijnpunten in de ander of de zogenaamde issues waar aandacht en healing voor nodig is. Oude niet werkende relatievormen waarin we afhankelijk waren van de “Love Shot”, aandacht en liefde van de ander, werken onvoldoende of niet meer. 

Weinig mensen kunnen vanuit diepe, echte authentieke liefde bij elkaar komen en blijven. Het kost tijd en een hoop innerlijk werk. In diepe zielsconnecties kom je jezelf tegen alsof je in de meest heldere spiegel ooit kijkt, een spiegel die dimensies te boven gaat. Je kunt in principe niet meer weglopen van jezelf omdat er zaken aan het licht komen en gerealiseerd mogen worden. Ook al gaat het verlangen om je te versmelten met de ander diep, waar het om gaat is dat je deze liefde zelf gaat voelen voor jezelf. 

Zelfliefde & zelfkennis zijn de sleutel! Zo kan jij die liefde gaan uitdragen zonder de behoefte om het buiten jezelf te zoeken. Dat is de kracht en de uitdaging van deze zielsconnecties. Probeer oude overtuigingen los te laten en stem af op je eigen wijsheid. In je hart voel je wat waar is en krijg je antwoorden van je hogere zelf binnen. 

Relaties die onvoldoende of niet meer passen binnen de traditionele vormen en alleen nog mogelijk zijn vanuit een authentieke hartsverbinding. Hierbij is het de uitnodiging om te voelen wat voor jou goed voelt en de oude kaders los te laten. Kritisch zijn kan geen kwaad en vooral blijven afstemmen wat waar is en wat niet. Iedere keer wanneer je je afvraagt wat de ander aan het doen is, voelt of wilt dan is het even een reminder om je aandacht weer even terug te brengen naar jezelf. 

Ik wens je een Liefdevolle Valentijnsdag! Liefs, Susanne

Berichten gemaakt 70

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven