Tantra & Massage Training (VOL) 

De training is vol maar je kan op een wachtlijst. We zullen je dan benaderen als er plaats vrijkomt. In maart 2023 staat een gelijkwaardige intensieve 7-daagse training op het programma.

Let op: Start van de training is op 6 maart tot 12 maart. De training is all inclusief met overnachting in Havelte (Meeuwenveen).

Een verdiepende tantra & massage training van 8 lesdagen inclusief; certificaat, lesmateriaal, massageolie, 2 tantra boeken en biologische lunch. De training wordt gegeven door Susanne Quartel en Johan Raaimakers.

De prijs voor deze training is € 1600 excl. BTW

Tijdens deze training leer je masseren vanuit diverse oosterse filosofieën. Je kan na deze training als tantra-masseur zelfstandig aan de slag. De training is gericht op praktische lessen waar je verschillende massagetechnieken aanleert. Dit wordt afgewisseld met theoretische kennis. We besteden gedurende deze training onder andere aandacht aan verschillende vormen van lichaamswerk, prana healing, meditatie, yoga en ethiek. Massages waar we mee werken zijn tantra massage, elementen massage, intuïtieve massage, kashmirische massage, de-armouring technieken en yoni/lingam massage.

Onze training is voor iedereen die is geïnteresseerd in tantra en massage. En in het bijzonder voor mensen die zich daar verder in willen verdiepen en deze kennis willen inzetten in hun professie. We oefenen op elkaar om van elkaars aanraking te leren. We gebruiken onszelf als leermodel en we delen onze gevoelens en ervaringen om samen rijker uit de les te komen.

Bewustwordingsoefeningen, meditaties en innerlijk werk in de training zorgen voor verdere persoonlijke ontwikkeling en verfijning. Tantra en massage leren en ervaren is een buitengewoon effectief pad voor zelfontwikkeling, waarbij je al de opgedane kennis en ervaring makkelijk kan omzetten naar een praktijk.

Theoretische kennis en de praktische vaardigheden worden perfect op elkaar afgestemd in deze training. Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Basiskennis tantra en tantra massage
• Voorbereiding setting en intake
• Persoonlijke beschermingstechnieken voor en tijdens de massage
• Het menselijke energiesysteem en energiekanalen
• Verschillende healing technieken, werken met universele energie
• Basiskennis van traditionele Chinese geneeskunde en de meridianen 
• Basisprincipes van Ayurveda en marmapunten
• Het uitvoeren van verschillende tantra massages
• Genitale reflexologie uit Tantra en Taoïsme
• Interne en externe yoni massage en yoni reflexologie
• Tantrische lingam massage en reflexologie
• Werken vanuit het holisme en de verschillende niveaus.

Locatie: Villebraken 10 in Nijnsel

Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Data 2022/2023:

Vrijdag 23 september lesdag 1
Vrijdag 07 oktober lesdag 2
Vrijdag 21 oktober lesdag 3
Vrijdag 25 november lesdag 4
Zondag 11 december lesdag 5

Vrijdag 06 januari lesdag 6
Zaterdag 07 januari lesdag 7
Zaterdag 21 januari lesdag 8

Susanne Quartel

Met expertise in bewustwording, zelfverwerkelijking, sjamanisme en tantra/heilige seksualiteit werk ik in mijn praktijk in Arnhem. Ik werk therapeutisch, energetisch, intuïtief en vooral in het moment. Ik geloof heilig in de kracht van eenvoud en mijn werkwijze en mijn manier van lesgeven is dan ook afgestemd, doelgericht en no-nonsense.

Naast de opleiding MWD en de opleiding Holistisch Energetisch Therapeut heb ik (en volg ik nog steeds) allerlei trainingen, cursussen gevolgd in NL en in het buitenland. Ongeveer 5 jaar geleden ben ik gestopt met mijn reguliere baan binnen de Jeugdbescherming Gelderland om mij volledig te richten op mijn sjamanistische en tantrische pad. De meer dan 12 jaar ervaring in de Jeugdzorg, aangevuld met mijn eigen levenservaringen en vele reizen hebben mij gevormd tot een geaarde, no-nonsense en deskundig therapeut en tantra teacher.

Tantra is voor mij streven naar perfecte balans, het ontwaken van het individuele bewustzijn. In 2011 kwam ik voor het eerst in aanraking met tantra in een sjamanistische reis. Ik was meteen positief getriggerd en ben begonnen aan mijn innerlijke tantrische reis. Inmiddels 11 jaar later ben ik geïnspireerd en opgeleid door verschillende tantra teachers in het buitenland. En ik denk dat ik er prima in ben geslaagd om deze zeer oude tantrische teachings om te zetten naar meer westerse teachings zoals tantrische leefwijze, tantra yoga, heilige seksualiteit en tantra healing & massages.

Johan Raaimakers (Tantra-atma.nl)

Ik neem jullie mee op tantrisch massage avontuur. Sinds 2010 volg ik diverse intensieve massage opleidingen die hebben geleid tot de kennis en ervaring van nu. Mijn voornaamste opleiding is de opleiding tot tantra masseur bij Tantra Lotus in Breda. Dit is een Tibetaans Boeddhistische opleiding uit de Kum Nye traditie, waar veel aandacht is voor praktijk (massage), theorie (Dharma), yoga en meditatie (vipassana en tenang). In deze periode heb ik geleerd en ervaren over de diepgaande werking die een massage heeft op ons lichaam. Niet alleen fysiek maar ook emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch.

Massage technieken als sveda-, vedische en prana flow. Ook maak ik gebruik van duo yoga technieken en meditatieve technieken in een massage voor een stabiele basis voor het geven van tantrische sessie. Ik heb een ruime ervaring opgedaan in het geven van massages. En hoewel alle mensen, wensen en lichamen anders zijn is mijn intentie altijd hetzelfde: het brengen van balans. Nog steeds volg ik opleidingen en verdiep mij in Oosterse en Tibetaanse tradities en visies. Sinds 2016 geef ik ook praktische lessen in Tibetaanse tantra massage aangevuld met de nodige theorie. Mijn doel in deze lessen is om mensen te laten ervaren wat tantra en de filosofie erachter is en hoe dat voelt in het lichaam.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven