Tantra is aanwezig zijn…

Ja, ik wil de naam TANTRA zuiveren en positief programmeren bij iedereen die hiervoor openstaat. Mensen kennis laten maken met deze leer zoals deze oorspronkelijk bedoeld is.

Graag leer ik je om in de eerste plaats bewust aanwezig te zijn in het voortdurende proces van verandering waar het leven uit bestaat. Ik wil je zo volledig mogelijk in contact laten zijn met jezelf. Jezelf accepteren met alles wat er is. Je “natuurlijke” staat is een uitdrukking van de levensenergie. Overgave aan deze energie is een ingang naar je innerlijke reis. Maar dit kan alleen als je in verbinding staat tot je hart met een zuiver bewustzijn.

Tantra staat vooral voor het in balans krijgen van eigen energie. Velen denken dat seks de essentie is van Tantra. Dit is niet het geval, maar het kan wel er wel een onderdeel van zijn.

Seksualiteit is slechts 5%, ja, je leest het goed maar 5% van de tantraleer. Tantrische seks gaat niet om het bereiken van een hoogtepunt. Het gaat om het uitwisselen van energie. Ik noem het ‘intimiteit’, alles wat aanwezig is wordt verwelkomd.

Het is mogelijk een orgastische staat te bereiken die soms dagen aanhoudt. Als je dit eenmaal hebt bereikt wil je niet meer terug naar de seks die je kende. Lege seks of seks voor enkel lust, zonder echte verbinding. Lege seks is de seks die de meesten van ons wel kennen. Intimiteit is véél intenser en volmaakter.

Zelf ben ik ervan overtuigd dat seks en intimiteit zo bedoeld is. Helaas zijn wij mensen dit door de eeuwen heen verleerd, vergeten en kwijtgeraakt.

De meeste religies sluiten seksualiteit uit. Helaas zijn oude dogma’s en indoctrinaties nog steeds de orde van de dag. Heilige Seks, heilige seksualiteit is het mooiste wat er is. Onze seksualiteit is heilig en ik hoop mensen te inspireren om hier heilig mee om te gaan.

Liefs, Susanne

Komende Tantra Evenementen:

Berichten gemaakt 68

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven