Een vrouwencirkel is een dag waarop je inspiratie, energie, kracht, healing en tools aangereikt krijgt, om dichter bij jouw unieke zelf te komen.

Een dag die volledig in het teken staat van het healen van jouw systeem op dat moment. Een warme veilige plek, waarin je gedragen wordt door liefdevolle energie en waar je helemaal jezelf kan zijn, met alles wat er op dat moment is. Het meest kwetsbare deel in jou krijgt alle ruimte te healen en op te laden. Het is een moment om tot jezelf te komen, samen met een groep gelijkgestemde vrouwen, waarbij ik jullie begeleid.

 

Release EVERYTHING that hold you back from living a better life!

 

Oeroude kracht

Al eeuwen komen vrouwen samen in cirkels om wijsheden te delen met hun ‘sisters’. Vrouwen zoeken elkaar op om elkaar te steunen en om verdieping te zoeken in hun eigen oeroude vrouwelijke kracht. Ze zetten hun kracht neer in rituelen, dans, verhalen, zang en meditatie.

Een vrouwencirkel zorgt voor verbinding met jezelf en met andere vrouwen (sisters). De vrouwencirkel zorgt voor een verbinding met een oeroud krachtveld. Een liefdevol veld waarin je kwetsbaar kan en mag zijn. Waar we (h)erkenning en inspiratie vinden. Een veld, waardoor je weer in verbinding komt met je eigen diepe vrouwelijke kracht.

De vrouwencirkel XXL

In de vrouwencirkel ontvang je energiewerk, healings, rituelen, release werk en geleide meditaties die op veel lagen doorwerken. De kracht van de cirkel maakt de trilling hoger en het succes op healing groter.

Tijdens de vrouwencirkel maak ik gebruik van de vier elementen; aarde, water, vuur en lucht/ruimte. Hierbij legt ik de nadruk op de warme en magische kracht van vuur.

De cirkel kan helpen om voor bewustwording van je eigen proces en te voelen wat er in het moment nodig is. Als begeleider van de cirkel stemt ik mijzelf af op jou persoonlijk en daarnaast op jullie als groep. Hierbij zorg ik voor veiligheid en geborgenheid, zodat jij jezelf open kunt stellen voor jezelf en de aanwezige sisters. Samen creëren we een krachtig veld voor sharing en healing.

Het doel van ons samenkomen is om ruimte te creëren in ons lichaam en ons bekkengebied, waardoor we als vrouw weer meer in contact komt met ons innerlijk weten en zijn. Je komt meer in contact met jouw eigen wijsheid en intuïtie. Wat blokkeert je en wat remt jou? Waar mag liefde naar gestuurd worden.

Geblokkeerde energie kan door deze ruimte weer vrij stromen, waardoor je meer ontspanning krijgt, hetgeen resulteert in meer energie.

Deze speciale dag mag je een laag dieper gaan, weer iets loslaten, weer nieuwe inzichten ontvangen en weer meer de connectie voelen met jezelf en alles wat er is.

De vrouwencirkels staan helemaal in het teken van jou als vrouw zijn. Een liefdevolle, voedende manier om je vrouw-zijn in al haar facetten te helen en te herontdekken. Alles mag er zijn. Ze zorgen voor ondersteuning van jouzelf, waardoor je weer meer kan leven naar wie je in de kern bent. 

 

EVERYTHING is already present in yourself! You just have to make contact with it …

 

Het programma van de dag zal elke keer een beetje anders zijn, omdat ik mij laat leiden door de energie en wat er nodig is op dat moment. De volgende elementen zullen sowieso aanwezig zijn:

Openen van de cirkel en het energieveld (dmv rituelen, vanuit het Sjamanisme). We starten de dag met landen in de heilige ruimte en in onszelf. We creëren een sacred space waar iedere “sister” mag delen vanuit haar hart en waarbij de andere sisters luisteren zonder oordeel. Energiewerk, releasewerk, krachtige meditaties, dans, ook sensueel, ademhalings- en visualisatietechnieken, beweging en lichaamswerk. Kortom een dag vol mooie dingen! 

Doel van de cirkels

  • Verbinden met elkaar vanuit liefde
  • Laten leiden door de energie in flow 
  • Vrouwenkracht laten ontwaken
  • Van je hoofd naar je hart en baarmoeder
  • Diepe verbinding met jouw vrouwelijke energie
  • Aanwakkeren van je sensualiteit

Wat kan je verwachten

  • Magische transformatie werk
  • Rituelen, healings, meditaties en visualisaties
  • Heerlijke verse biologische lunch & lekkernijen

Investering in jezelf € 150,00

Data vrouwencirkels in Arnhem: Wegens een overvolle agenda zal ik pas weer in het nieuwe jaar vrouwencirkels plannen. Wil je direct een mail ontvangen met de nieuwste updates & data: Stuur mij een mail! 

Een mooi en helend alternatief is het ⭒Vrouwen Retreat⭒

Meedoen?

Opgeven kan via info@susannequartel.nl 

In een veilige setting van maximaal 14 vrouwen, gaan we aan de slag. Deel dit event met je zussen, vriendinnen, nichten, buurvrouwen en met alle vrouwen waarvan jij voelt dat zij hierbij willen zijn! 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven